tęczówka to nie tęcza. to tak jak porównać słońce z słoniem...
o to chodzi w dowcipie że narodowiec nie jest w stanie zrozumieć różnicy
jesteś tak bardzo socjalistyczny? a co w takim razie z proletariacką międzynarodówką? ogarniesz?
hahahahaha ale się uśmiałem, ostatnio tak czułem się jak czytałem "Nad Niemnem".
Tam u was na squacie to pewnie sami doktorzy?
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
tęczówka to nie tęcza to tak jak porównać słońce z słoniem......
Druga kwestia. Na pewno narodowiec???? Może pedał pedałów bukkake robi mlekiem.....

jesteś tak bardzo socjalistyczny? a co z proletariacką między?
Nie naśmiewam się z ustroju gospodarczego tylko z mentalności narodowców
nacjonalizm/komunizm = HIV
Tęczówki to się dostaje po zastrzyku z fenolu, w taki sposób świat widzisz na kolorowo a nie pasiakach

podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Nie naśmiewam się z ustroju gospodarczego tylko z mentalności narodowców
nacjonalizm/komunizm = HIV
poruszasz sprawy o których wygląda na to że nie masz najmniejszego pojęcia. pozdrawiam i zdrowia życze.
Co się pośmialiscie to wasze, al emam nadzieję, że jak się zacznie ta wasza j🤬a rewolucja, to nie zdejmiecie tych barw i nie schowacie się w piwnicy, żeby inni za was brudną robotę zrobili.
Idź poćwicz na jakimś łatwiejszym protalu.

podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Z Twojego toku rozumowania wnioskuję, że masz nie więcej niż 16 lat oraz dziadka który żali Ci się od małego, jak to dobrze było za komuny.
Mundurowe dali, premię za pacyfikację "Wujka" lub Stoczni i wódy, że nie przepijesz.

Z Twojego toku rozumowania wnioskuję, że masz nie więcej niż 16 lat oraz dziadka który żali Ci się od małego, jak to dobrze było za komuny.
Mundurowe dali, premię za pacyfikację "Wujka" lub Stoczni i wódy, że nie przepijesz.
Jeśli ktoś ośmieli się krytykować narodowca, to na pewno jest:
- lewakiem
- potomkiem mordercy z UB
- dzieckiem
- pedałem
Niestety niektórym więcej się w mózgu nie mieści.
Jeśli ktoś ośmieli się krytykować narodowca, to na pewno jest:
- lewakiem
- potomkiem mordercy z UB
- dzieckiem
- pedałem
Niestety niektórym więcej się w mózgu nie mieści.
Albo komuchem, jak ty.

podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.