Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Tede jedzie po Pigeju
Polnischefuhrer • 2013-04-03, 18:38
Pikej czyli lamus który uważa się za polskiego jay-z bo odziedziczył spadek po ojcu i jedzie na sławie siostry. Rozpłakał się po tym jak gruby nie chciał jego demówek i nagrał na niego diss ,w między czasie lasował się kasą i samochodem oraz robił demoty o tym że pisał do Dr. Dre na fb
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Polnischefuhrer 2013-04-03, 20:41 42
Zgłoś
methos23 2013-04-03, 20:44 2
Pamiętam jak trzy lub cztery lata temu byłem na wakacjach we Władysławowie.
I jak to na kurort przystało są stragany i budki, w których można kupić przeróżne pamiątki. No i pewnego dnia jakiś pajac pajacował przed tymi straganami, aby zwrócić na siebie uwagę. Patrzę, a to tede burak!. Najlepsze jest to, że nikt go nie poznał i nie podszedł do idioty.
Zgłoś
Olasty 2013-04-03, 20:46 15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-03, 20:48
Tedego jakoś nie lubię, ale tu przyznam, że fajnie to opowiedział i piwko dostanie
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-03, 20:48
Tede rzekl onegdaj ''Polacy to stado baranow'' cos w tym jest.

Co do jego osoby madrze gada i madre ma podejscie do wielu spraw na ktore ''polaczki'' (Bez obrazy dla Polakow) od razu reaguja cisnieniem i spinaniem sie, bo maja kompleksy ich mozgi sa za male, zeby cos zrozumiec czy nawet wysmiac.

Nie sluchalem Go nigdy szczegolnie, ale za najnowsza plyte SZACUN. Polecam do auta.

Co to ''sprzedajnosci'' owego Pana. Wydal album, 34 utwory, fajna ksiazeczka ze zdjeciami dedykowanymi kazdemu utworowi z osobna, itd. za 35 bodajze zlotych. Podejrzewam, ze inni ''artysci'', wybrali by polowe z tych 34 utworow, wydali, sprzedali a potem druga polowe jako nowy album.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-03, 21:01
tede swojego czasu dupa zarabiał wiec teraz niech nie kozaczy
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-03, 21:06
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Konikmamy 2013-04-03, 21:17
z rapów to tylko centrumstrona
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-03, 21:28 4
Zgłoś
Executioner7 2013-04-03, 21:34 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-03, 21:45 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-03, 21:46
Jezu, widzę że żyjecie beef'em, i Jacek i Rychu są zajebiści, więc morda ścierwa lewackie, beef remis.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-03, 21:48 3
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-03, 21:56 1
chłopaki szkoda słów na tych wszystkich hejcików, których matki nie myślały jeszcze o r🤬aniu gdy na walkman'ach leciał Ein Killa Hertz

a ja bym poprosił o wytłumaczeni, jestem taki strasznie zacofany i po prostu nie rozumiem, jakbyś był taki miły i mnie oświecił
Zgłoś
cerastes 2013-04-03, 22:54
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem