👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dla wszystkich nie wiedzących o co chodzi. Tefal co roku organizuje konkurs na mistrza patelni. Tym razem wygrała ta laska po środku i przez rok cały 2011 będzie twarzą patelni Tefal. Na kartoniku co chroni patelnie przed zarysowaniami w trakcie transportu będzie widniało jej zdjęcie, takie jak u autora tematu.

Cisza napisał/a:
@Think666- znajdziesz kiedyś sobie pannę, strzelisz jej kiedyś patelnię to i żart zrozumiesz
![]()
Chyba patelnią...

miejski.pl/slowo-Patelnia
wiedzialem, ze jest jakies idiotyczne drugie znaczenie tego slowa.
teraz rozumiem kawal : haha..
wiedzialem, ze jest jakies idiotyczne drugie znaczenie tego slowa.
teraz rozumiem kawal : haha..

@Kozogłowy
To jak ci panienka powie że, chce ci zrobić laskę to ty powiesz że nie, bo masz jeszcze siłę chodzić samodzielnie?
To jak ci panienka powie że, chce ci zrobić laskę to ty powiesz że nie, bo masz jeszcze siłę chodzić samodzielnie?

ja pierdziele, poteflony jedne.... Czytajac was (niektorych) mam ochote wykastrowac siebie i spoleczenstwo bo a nuż takie cos jak ... sie urodzi...

Widze ze niektorzy musza troche dojrzec do tego typu rzartow bo szusta klasa podstawowa to zdecydowanie nie jest ten czas... Bardzo dobre! Piwo jest!

explosive napisał/a:
Widze ze niektorzy musza troche dojrzec do tego typu rzartow bo szusta klasa podstawowa to zdecydowanie nie jest ten czas... Bardzo dobre! Piwo jest!

A Tobie jak udało się zaliczyć szóstą klasę?
Co to patelnia to jeszcze nie wiedziałeś, ale może byłeś ministrantem i ksiądz zamiast Snickersa, się za tobą wstawił? [/u]
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie