📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
Kiedyś przejawem patriotyzmu było wzięcie karabinu i poświęcenie życia dla ojczyzny. Dziś w dobie no-life'ów siedzących przed komputerami jest to poszanowanie i pielęgnowanie języka.
PS: Może mi się tylko wydaje, ale większe poszanowanie dla zasad ortografii i ogólnie języka mają akurat nie humaniści, tylko umysły ścisłe. Humany to tylko potrafią wymyślić kolejną chorobę z przedrostkiem "dys" usprawiedliwiającą ich lenistwo.
PS: Może mi się tylko wydaje, ale większe poszanowanie dla zasad ortografii i ogólnie języka mają akurat nie humaniści, tylko umysły ścisłe. Humany to tylko potrafią wymyślić kolejną chorobę z przedrostkiem "dys" usprawiedliwiającą ich lenistwo.
to jeszcze nic, dodajcie do tego dwoch 'DJ-ów' którzy nie byli podpieci
jeden jest juz na sadolu a drugi to byla babcia po 65 ktora grala w powietrzu
radze przesledzic osatatnie 3 tygodnie odcinkow ;d szczegolnie ze kazdy konczy sie akcentem 'muzycznym'
Roszp napisał/a:
Warny to powinny lecieć za takie teksty. Wrzucam co mi się podoba. Mam do tego prawo.
Nie, nie masz do tego prawa, szczególnie na tym portalu
No i oczywiście nagle cała sadolowa społeczność staje się ekspertami od ortografii, a pod pierwszym lepszym filmikiem dziesięć komentarzy z błędami.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie