📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
miałem właśnie to dodawać
piwo za to leci, bo aż mnie to oślepiło dosłownie !!

podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
To powinno podchodzić pod paragraf o znieważeniu symboli narodowych. Co innego jak jakiś debil kaleczy ojczysty język na jakimś forum, a co innego jak robi to telewizja i widzą to miliony ludzi.
@upup
Nie, ogólnie mówiłem. Że jak ktoś na necie, na jakiś forum walnie jakiś błąd to pół biedy, ale jak ktoś to robi w telewizji i pokazuje milionom ludzi co innego.
Nie, ogólnie mówiłem. Że jak ktoś na necie, na jakiś forum walnie jakiś błąd to pół biedy, ale jak ktoś to robi w telewizji i pokazuje milionom ludzi co innego.

BongMan napisał/a:
@upup
a to ok... z tym co napisałeś zgadzam się w 100%

jakaś Renia dziecko rodzi a ludzi to interesuje?? Ludzie to pojeby...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie