U nas by zbudowali wokół tego głazu rondo
im. nietykalnego jana pawła II...
Doj🤬iście się do tego papieża jak do k🤬sa waszego kolegi brudnego od waszego gówna. Lepszy katolicyzm jaki by nie był niż transy w przedszkolach i inżynierowie w turbanach ze swoimi meczetami.
U nas by zbudowali wokół tego głazu rondo
Po co szkalować papieża, skoro jego wyznawcom wychodzi to całkiem nieźle.
Pomników z głazem nie brakuje.

j
w sumie, mógłby napisać, wiedziałbym czego nie włączać.
Po co szkalować papieża, skoro jego wyznawcom wychodzi to całkiem nieźle.
Pomników z głazem nie brakuje.
Nie do końca to miałem na myśli z tym rondem, ale zabawnie wyszło

Doj🤬iście się do tego papieża jak do k🤬sa waszego kolegi brudnego od waszego gówna. Lepszy katolicyzm jaki by nie był niż transy w przedszkolach i inżynierowie w turbanach ze swoimi meczetami.
Nie k🤬a, lepsze jest brak jednego i drugiego. Zwalczanie jednego gówna, drugim gównem, nie sprawi, że przestaniesz stać po pas w gównie.
podpis użytkownika
Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.im. nietykalnego jana pawła II...
Nie k🤬a im. Ofiar ukraińskich.

O, kolejny prawaczek, którego nastraszyli "islamem", więc nawet własne dziecko by oddał pedofilom w sutannach

Nie k🤬a, lepsze jest brak jednego i drugiego. Zwalczanie jednego gówna, drugim gównem, nie sprawi, że przestaniesz stać po pas w gównie.
Najlepiej powiedział Konon niech nie będzie niczego
Bo przecież jak się nie jest katostolcem to trzeba być spedaliną skończoną. Jedni i drudzy tak samo p🤬lnięci i tak samo sp🤬oleni tak samo krzywdzą dzieci, taką samą są zarazą dla społeczeństwa. A już najbardziej mnie śmieszą katoszmaty płaczące, że pomniki papaja który świętszy jest od Jezusa (j🤬i heretycy jeszcze pouczają innych hahaha) niszo, jak papaj sam mówił, żeby mu nic nie stawiać, każdy taki pomnik pluje na jego pamięć więcej niż jakiekolwiek tego pomnika bezczeszczenie. J🤬 wszystkich sekciarskich tępaków bez względu czy malują się na czerwono, niebiesko, biało czy pedałowo.
Wreszcie ktoś mądry.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!O, kolejny prawaczek, którego nastraszyli "islamem", więc nawet własne dziecko by oddał pedofilom w sutannach
W dupie byłeś gówno widziałeś tempy lewaku
Pomieszkaj za granicą pomiedzy ciapuchami i murzunami pogadamy po miesiącu
Jakoś nie słyszałem żeby jakiś katolik się wysadził lub biegał z nożem w imieniu swojego Boga
Nie lubisz katolików to się nie zbliżaj
Nie jestem wierzący nie chodzę do kościoła