Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Telefon do mamy
slimocb • 2012-11-07, 0:21

Gość dzwoni z telefonu kolegi, poskarżyć się mamie na nauczycielkę i księdza. Nie wie, że w telefonie jest włączone nagrywanie .. Materiał znajomego znajomego
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-07, 0:25 225
Jeśli to prawda.... to Ci ludzie którzy wychowali te wyp🤬ki powinni mieć wykonany wyrok śmierci razem ze swoimi "pociechami"
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-07, 0:26 99
Taka matka to skarb.. chodź pewnie większość nie zrozumie.
Naprawdę zajebisty kontakt matki z dzieckiem i mówię tu poważnie.
Kto z was w jego wieku mógłby tak zadzwonić do mamy i powiedzieć, zj🤬em to to to i to?

Ja to zawsze się czaiłem i nie mówiłem ani o wywiadówkach, ani o o zagrożeniach żeby lipy nie było.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-07, 0:31 66
"Rozkazuje Ci tutaj przyjść i zrobić porządek" j🤬y pokemon master się znalazł.
Zgłoś
~CanesPL 2012-11-07, 0:56 12
Zamiast nagany powinien dostać po dupie, może by oprzytomniał.

podpis użytkownika

zrzutka.pl/ffm2du
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-07, 1:20 9
po głosie stwierdzam że synuś został na dzień-dobry półpedałem, mamusia zrobiła co swoje. obroniła swojego syncia c🤬lpedzia od wielkiego bólu który sprawia mu chodzenie do normalnej szkoły.
K🤬A PÓŁPEDAŁY ATAKUJĄ aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa boję się mamusiu

up for my self
zap🤬lił bym ścierwo gołymi RĘCAMI
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-07, 1:23 3
To jakieś liceum zaoczne dla 30 latków?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-07, 1:47 92
Moreq napisał/a:

Taka matka to skarb.. chodź pewnie większość nie zrozumie.

Gdzie mam iść?
Zgłoś
j2m2 2012-11-07, 2:03 1
sam mam taką matkę. i popieram Cię Moreq
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-07, 2:40 65
Nom matka skarb... następnie synuś wychodzi z gimbazjum, pakuje kose pierwszemu lepszemu pod żebra i rozmowa "mamo bo on się na mnie rzucił k🤬a i co ja k🤬a c🤬j miałem k🤬a zrobić" "nie przejmuj się syneczku powiem, że to on cie napadł bo go znam od dziecka i był agresywny"
Zgłoś
Grillowany 2012-11-07, 4:31 27
"Taka matka to skarb" no w c🤬j skarb, przeklinać przy rodzicach to dla mnie jest lekkie przegięcie - szacunek do ludzi, którzy cie wychowali, a nie k🤬owanie, j🤬ie i tak dalej. Co do fajek - nie rozumiem ludzi, którzy palą ten syf (nigdy nie paliłem, zaznaczam). Może na początku był to strach przed rodzicami, że to, że tamto, że jakiś op🤬l. W domu wszyscy palili odkąd pamiętam, więc stwierdziłem, że mi to gówno nie jest potrzebne do życia i chyba dzisiaj wychodzę na tym najlepiej - zdrowotnie i finansowo. A jak coś zj🤬em tam kilka lat temu to co? No to c🤬j, była jakaś lipa, ale miałem jakąś nauczkę. Moim zdaniem dzieciak jest/był c🤬jowo wychowany i osobiście, choć nie wiem czy w tym wieku powinienem to mówić, bo jeszcze dużo przede mną, nie chciałbym mieć takiego gówniarza w domu, który się tak do mnie zwraca.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-07, 9:42
Wyrzeknąć sie bachora.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-11-07, 12:15 12
Traktuje matke jak gówno - wyrośnie na złodzieja i bandytę a matka jest głupia jak but że tak się daje. ja bym się tak nie odezwał w życiu
Zgłoś
Konrad26b 2012-11-07, 12:18 61
Głos ma jak by się miał zaraz popłakac
Zgłoś
el_kadafi 2012-11-07, 12:21 6
Ciepły jak nic.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie