Kara za pedalstwo.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Pajan napisał/a:
bo ćwiczy to już pedał?
Wiedziałem, że tak będzie.
Nie, nie bo ćwiczy. Jeśli widzisz tu gdzieś ćwiczenie to gratulacje. Pedał w babskich gaciach z napisem na pipie i z babską fryzurką na łbie, nie potrafi nawet opuścić jak należy hantli dla wiewiórki i jeszcze nimi rzuca, bo tak zobaczył na filmach.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
No i ze zwykłego szajsunga Galaxy S coś tam zrobił się Galaxy Fold - telefon za niemal 10.000 zł.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Jak mnie wk🤬ia jak ktoś rzuca ciężarami na siłowni..... rozumiem, jak ktoś wykonuje ćwiczenia takie jak 'rwanie' czy jakiś machał jakimś wielkim ciężarem i grozi mu kontuzja jak się będzie z nim pieścił za miast rzucić. Ale po porostu p🤬lnąć jakimś gównem, wk🤬ić wszystkich do okoła... to zwykłe buractwo, brak szacunku dla innych i do własności siłowni. J🤬 jego telefon, niech se kupi nowy i jeszcze raz rozjebie,
Rohnin napisał/a:
Jak mnie wk🤬ia jak ktoś rzuca ciężarami na siłowni..... rozumiem, jak ktoś wykonuje ćwiczenia takie jak 'rwanie' czy jakiś machał jakimś wielkim ciężarem i grozi mu kontuzja jak się będzie z nim pieścił za miast rzucić. Ale po porostu p🤬lnąć jakimś gównem, wk🤬ić wszystkich do okoła... to zwykłe buractwo, brak szacunku dla innych i do własności siłowni. J🤬 jego telefon, niech se kupi nowy i jeszcze raz rozjebie,
Ogólnie się zgadzam ale czasami się nie da inaczej, jak robisz więcej serii i powtórzeń na małych ciężarach to też możesz dojść do załamania i po prostu lepiej p🤬lnąć ciężar na ziemię... oczywiście to zależy od tego jakie ćwiczenia wykonujesz.
podpis użytkownika
Deska deska deska
Jak do tego doszło nie wiem. Telefon miał przecież ochronna obudowę.
Dzień bez prostokącika dla smartfoniarzy jest jak dożywocie dla c🤬li bez wazeliny.
Tuco napisał/a:
Dzień bez prostokącika dla smartfoniarzy jest jak dożywocie dla c🤬li bez wazeliny.
Widzę, że porównania to bierzesz z autopsji, za co wyrok tak w ogóle dostałeś? Pewnie za c🤬lostwo

Bo hantlami się nie rzuca

podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
sadistic , takie wide-fejki z atrapa badz popsutym wczesniej tele to juz norma tutaj ... ?
podpis użytkownika
ale malutki hihihi :*:*