a................0
2013-04-28, 18:44
pewnie to ktoś miał - może
Ps. k🤬a otagowałeś ten temat w takiej ilości jak ilość pcheł na ciapatym wacku , od c🤬ja tego jest, na co tyle tego powiedz Ty mi ?
Dobrze ze nie mam szefa

ale jakbym miał to bym sobie ustawił coś takiego
podpis użytkownika
R🤬ać, J🤬 - nic się nie bać...
aspire3690 napisał/a:
pewnie to ktoś miał - może
Ps. k🤬a otagowałeś ten temat w takiej ilości jak ilość pcheł na ciapatym wacku , od c🤬ja tego jest, na co tyle tego powiedz Ty mi ?
Żeby żadna p🤬da nie napisała "szukałem po tagach i nie znalazłem"
podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
r................0
2013-04-28, 22:23
jarasn napisał/a:
Dzisiaj kierownik zebrał nas wszystkich i dzwonił na ze swojej komórki na nasze. Uważnie wsłuchiwał się w dzwonki jakie mamy ustawione gdy On dzwoni.
Z jakiego k🤬a mać powodu piszecie zaimki osobowe wielkimi literami? Jak k🤬a w niemieckim. Czyżby germanizacja zap🤬lała wielkimi krokami?
J................S
2013-04-28, 22:57
raper900 napisał/a:
Z jakiego k🤬a mać powodu piszecie zaimki osobowe wielkimi literami? Jak k🤬a w niemieckim. Czyżby germanizacja zap🤬lała wielkimi krokami?
Boi się, że szef to przeczyta. Jakby napisał z małej, to by go wyp🤬olił z roboty.
k................o
2013-04-28, 23:17
Też bym się wk🤬ił jakby ktoś na mnie ustawił sobie Biebera... nie dziw się szefowi, szef też człowiek!
S................n
2013-04-28, 23:22
Szefowie, kierownicy, się k🤬a szlachta znalazła. Albo się z kimś współpracuje albo jest "c🤬j wie" o co chodzi. Dziwne podejście mają nasi pracownicy korporacyjni czy też z małych przedsiębiorstw. Traktują gościa, który kieruje zespołem, grupą ludzi jak Boga, albo prezydenta, dyktatora małego afrykańskiego państewka.
@up, no przecież kierownik jakiejś grupy to jest taki wódz plemienia cz🤬chów...
z................k
2013-04-29, 13:57
raper900 napisał/a:
Przecież w j. niemieckim nie pisze się zaimków osobowych (w tym wypadku "er") wielkimi literami. Jedynie rzeczowniki pospolite.
r................0
2013-04-29, 16:04
zly_czlowiek napisał/a:
Przecież w j. niemieckim nie pisze się zaimków osobowych (w tym wypadku "er") wielkimi literami. Jedynie rzeczowniki pospolite.
Faktycznie, dawno już nie miałem styczności z tym językiem. Dzięki za kulturalne zwrócenie uwagi.