Patrzę, w tyltule "Sadam". Nie zawiodłem się. Filmik to kupa gówna, a ten słynny "jutuber" powinien mieć bana na Internet.

TamGdzies napisał/a:
@Krzyks... a gdzie twój komentarz?
![]()
piętro niżej....
to nie Polka, Polka by zagrała w szachy i zrobiła by sobie sama palcówke przy okazji nie zważając na sytuacje
Ten cały husajn opiera swój kanał na fejkach. Był film jak podbija do laski w dresie a za chwilę podjechał motórem. Napisałem komentarz w stylu "fake..." nawet dostałem ze 20 łapek i nagle komentarz skasowany

P🤬licie i tyle, wszystko dzieje się w Wałbrzychu i uwierzcie że ten typ ma serio tak naj🤬e w głowie.
PS
Laski tutaj puszczają się za byle gówno i nie mają alfonsów, same się ogłaszają gdzie popadnie
PS
Laski tutaj puszczają się za byle gówno i nie mają alfonsów, same się ogłaszają gdzie popadnie

Fake, co nie zmienia faktu, że ta dz🤬ka lepiej mówi po angielsku niż ta p🤬da z wąsem
Ustawione jak wybory w Polsce.
Some say we'll see Armageddon soon.
podpis użytkownika
Some say the end is near.Some say we'll see Armageddon soon.
Tak prawdziwe, jak orgazmy mojej byłej.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
podpis użytkownika
Dulce et decorum est pro patria mori.Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."

Lepiej dac dupy niz zarobic na milej partyjce w szachy.. fake ale i tak szmata

to tak bije fakiem że aż poczytałem komenty na yt i jestem zdziwiony że tyle ludzie w to wierzy...
Szmata. Zobaczyla turasa i zachcialo sie jej r🤬ac. Jak typowa polka.
podpis użytkownika
"Czlowiek ma sie rozwijac a nie byc hamowany przez obiekt ktory ma co innego miedzy nogami niz on"
jestem expertem to jest fake, jak reszta zj🤬ych filmikow tego zjeba.