Ten, który pierwszy odebrał oczywiście wiedział kto dzwoni, no tak, to logiczne.
Wygrał!!! Darmowy lot 5 pięter poniżej własnej godności umysłowej:)
btw- czy zastanawialiście się kiedyś kto jest po drugiej stronie "głuchego telefonu"?
btw- czy zastanawialiście się kiedyś kto jest po drugiej stronie "głuchego telefonu"?
podpis użytkownika
I tak skończysz tam gdzie inni.

ale magik spadl jak wieszal firanki wiec nie mogl byc na dachu

@up
masz browar za dobry kawałek
dzięi k🤬a za wywalanie komentarza, który komentuję..
A i RMF to gówno.
A i RMF to gówno.
RMF jak i cała reszta tego gówna to sami złodzieje.
Po wysłaniu SMSa na kumulacje w owym radiu dostałem od nich wiadomość, w której było napisane, że jeśli wyślę następnego to będzie się to liczyło jako wysłanie 100 smsów itd.
Wkurzyłem się i to olałem, a teraz regularnie dostaję od nich jakieś gówniane smsy.
Lepiej puścić totka.
Po wysłaniu SMSa na kumulacje w owym radiu dostałem od nich wiadomość, w której było napisane, że jeśli wyślę następnego to będzie się to liczyło jako wysłanie 100 smsów itd.
Wkurzyłem się i to olałem, a teraz regularnie dostaję od nich jakieś gówniane smsy.
Lepiej puścić totka.
ha ha "najlepszej muzyki" myslalem, ze znow puszcza ta chinska, zj🤬a nute

Prefabet lub Eurostar. Do niedawna mekka krakowskich rajdowców.
podpis użytkownika

winyl napisał/a:
@up
A i RMF to gówno.
Myślałem, że Fisz podkładał głos, ale na końcu jest opisane kto...

RMF który puszcza popularną muzykę bo przecież ludzie ją wybierają. Przede wszystkim mają obiektywne informacje o których nie usłyszysz w innych mediach lub nie tak podanych. Słucham dużo tegoż radia to co wk🤬ia to tępe reklamy.
Jak już piszesz, że to gówno chciałbym przeczytać czemu.
O filmie powiem krótko: Dobry w c🤬j
Jak już piszesz, że to gówno chciałbym przeczytać czemu.
O filmie powiem krótko: Dobry w c🤬j

podpis użytkownika
Garbate nosy w atmosferę

To może ja, c🤬jowe bo to komercyjne radio i człowieka c🤬j do morza wciąga jak słyszy tyle reklam/wiadomo, żyją z tego/jebie mnie to...ja zarzucam rds, słucham wiadomości i testuje czasem nerwy słuchając tekstów premiera i innych parafian. Rmf ssie, polecam czwórkę.