

widziałem na własne oczy, jak ziomek pracujący na kuchni, rutynowo, kiedy robił się zap🤬l, wyciągał frytki z frytkownicy gołymi rękami - bo tak szybciej i w garści ma równą porcję.

@up Więc to o to chodzi w stwierdzeniu "praca uszlachetnia"... W maku pracował tak?
francuska brasserie. dlaczego w maku? jak to jakas zawoalowana sugestia, to c🤬ja z niej zrozumialem

jak ktoś pracuje przy gorącym oleju, to takie włożenie ręki do środka nie robi wielkiego wrażenia.. no może tutaj troche za długo przytrzymał ;D
widziałem na własne oczy, jak ziomek pracujący na kuchni, rutynowo, kiedy robił się zap🤬l, wyciągał frytki z frytkownicy gołymi rękami - bo tak szybciej i w garści ma równą porcję.
Mój ojciec potrafi z patelni wyjąc frytkę i od razu zjeść, dla mnie nie do pomyślenia

Mój ojciec potrafi z patelni wyjąc frytkę i od razu zjeść, dla mnie nie do pomyślenia
to nic nadzwyczajnego dla kogoś kto robił na kuchni ...k🤬a nieraz schabowe obracałem ręką
do tej pory mogę włożyć rękę do gorącej wody
jak ktoś pracuje przy gorącym oleju, to takie włożenie ręki do środka nie robi wielkiego wrażenia.. no może tutaj troche za długo przytrzymał ;D
widziałem na własne oczy, jak ziomek pracujący na kuchni, rutynowo, kiedy robił się zap🤬l, wyciągał frytki z frytkownicy gołymi rękami - bo tak szybciej i w garści ma równą porcję.
Co Ty p🤬lisz za bzdury
jak ktoś pracuje przy gorącym oleju, to takie włożenie ręki do środka nie robi wielkiego wrażenia.. no może tutaj troche za długo przytrzymał ;D
widziałem na własne oczy, jak ziomek pracujący na kuchni, rutynowo, kiedy robił się zap🤬l, wyciągał frytki z frytkownicy gołymi rękami - bo tak szybciej i w garści ma równą porcję.
Co za brednie. Człowieku frytura ma ponad 200 stopni. To są oparzenia 2 stopnia do których dochodzi nawet jeśli kontakt ciała z gorącą powierzchnia wynosił poniżej sekundy.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
***** ***