👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wystarczy powiedzieć, ze tez nagrywasz rozmowę i gitara, dostaniesz dobrą ofertę i uczciwą, a jak ktoś jest wałkarzem to się rozłączy
Irokez napisał/a:
A mi się nie chce, zainstalowałem "ośmiorniczkę" i robi to za mnie (apka "odebrać telefon?")
Zajebista apka, sam polecę, baza wiecznie aktualna, zawsze możesz sprawdzić kto dzwonił, czy to spam, komornik, nasa czy ostatni człowiek na ziemi, zawsze jest info o tym i czy to kontakt zaufany czy podejrzany :3
Do mnie jak dzwonią, to szefa nigdy nie ma w pracy. Nic nie załatwią

"Proszę podać nazwę i adres korespondencyjny firmy, z której pan/pani dzwoni".
Rozłączają się od razu i przestają dzwonić.
Rozłączają się od razu i przestają dzwonić.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie