👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ybać_pis_forever_ziomek napisał/a:
Halman a czemu ty k🤬a nie śpisz ?
cierpię na syntetyczną bezsenność
Stary c🤬j ze wstydu, nie wstaje, bo pierwszy zaczął i pierwszy leży na ziemi.
Szkoda że u nas tak nie ma, lżej na sercu jakoś by było jakby tak po mordzie któryś dostał :/
Jak baba. Atakuje pierwszy i później leży i skomle, że ktoś miał śmiałość oddać. Jeszcze pewnie po sądach się będą teraz ganiać
wwo19994 napisał/a:
Szkoda że u nas tak nie ma, lżej na sercu jakoś by było jakby tak po mordzie któryś dostał :/
A niby kto by miał po mordzie dostać, kiedy oni wszyscy do jednej bramki grają? R🤬ać obywatela i przytulać kasę na boku, tyle ich obchodzi,..
Oby już nie wstał, no chyba że ten drugi to jakiś komuch, w takim razie zakolak do pierdla
Oglądałbym jak poj🤬y! Nie to co jakiś nasz nudny TVP, gdzie co najwyżej kłócą się o tęczową flagę!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie