longlong7 napisał/a:
szkoda chłopaka... jeździ oplem
Nie p🤬l! Aktualnie też jeżdżę Omą ( a naprawdę przez moje ręce przewinęło się już troszkę aut, różne marki, silniki ) i ktoś kto nigdy nie jeździł Omą ( dodam że to też pierwszy kontakt w jej prowadzeniu, bo w sumie pojechałem kupic 323F 1.8 GT ale okazała się zajechana a koleś miał jeszcze do sprzedania właśnie Omę ) Po tym jak po jeździe próbnej 323 przesiadłem się do Omy, nawet się nie zastanawiałem co zabrac do domu

maxvolumePL - szwagier miał "ome" c🤬jowa jak barszcz, jak masz 1900zł na auto to kup rower, mam chryslera na sprzedaż, a właściwie to nie, nie sprzedam go tak prędko

longlong7
konto1981 - jeżdżę chryslerem hejterze
wiec dlatego ci zal dupe sciska wszystko jasne.
wiec dlatego ci zal dupe sciska wszystko jasne.
mogę się ujawnić ze zdjęciem, tylko po co? nic nie muszę udowadniać, a ty co ze szkoły już wróciłeś?

longlong7 napisał/a:
maxvolumePL - szwagier miał "ome" c🤬jowa jak barszcz, jak masz 1900zł na auto to kup rower, mam chryslera na sprzedaż, a właściwie to nie, nie sprzedam go tak prędko
To że wydarłem ją za 1900 to moja sprawa

spoiler z tyłu sprawia, że bagażnik się nie otwiera podczas jazdy

Opel omega i wiesz o co biega!
Tak. Też jestem posiadaczem tej krowy.

Tak. Też jestem posiadaczem tej krowy.

longlong7 napisał/a:
I do tego ma spojler
longlong7 napisał/a:
K🤬a, w jakim mieście stać MPK na chryslera?
BTW. Ty zacząłeś hejt na opla, dostałeś ripostę.

longlong7 napisał/a:
lepiej oplem niż na ręcznym
lepiej oplem niż na ręcznym
longlong7 napisał/a:
Pie***sz pan, omegi są zajebiste. Tanie, paliwożerne, ciągle się coś w nich psuje a na dodatek rdza na wyposażeniu seryjnym ale są duże, wygodne i mają słuszny napęd... Pozdrawienia od klubowicza