👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ChłopOki z Ostrowca robiO keriera w szow biznesie. Rera bedzie aktorem w adikach.
Fura, dresiki i kolorowy telewizor.
Fura, dresiki i kolorowy telewizor.

Autor wstawki pomylił portale. To powinno trafić tutaj: www.wiocha.pl

longlong7
szkoda chłopaka... jeździ oplem
a Ty czym? wieswagenem taty?
o kuuuurwa... co mu sie przykleilo to tylnej klapy
szkoda chłopaka... jeździ oplem
a Ty czym? wieswagenem taty?
o kuuuurwa... co mu sie przykleilo to tylnej klapy
Mam pomysł! Wyślemy ten filmik w przeszłość, tak z 15 lat i jak ludzie będą go oglądać to będą mówili: "Ooooooooooooo kuuuuuuuuuuuuuuuuurwaaaaa"

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie