Z racji tego, że na sadolu jest sporo osób o otwartym umyśle zachęcam do obejrzenia i dyskusji czy to prawda czy fejk.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a to nie zordon?
konto usunięte
2013-04-01, 17:03
To miło ze strony kosmitów, że znają angielski
konto usunięte
2013-04-01, 17:03
konto usunięte
2013-04-01, 17:04
Może chcieli przejąć władzę nad Ziemi, ale bali się naszej broni i nakłaniali nas by ją zniszczyć? A ta na poważnie, dla mnie to fake chociażby dlatego, że minęło tyle lat, a nie widzę, aby coś się wydarzyło.
konto usunięte
2013-04-01, 17:04
Erdo czyżby głośniki od logitecha x-530?
konto usunięte
2013-04-01, 17:06
nie buforuje mi się, putin już zablokował
nawet nie obejrzalem. Fejk.
Taa oczywiście i akurat kosmicie musieli się połączyć z jankesami. Dlaczego z nimi akurat? Wierze w kosmitów, ale to mi śmierdzi

)
Ale się wygłupiłem, nazwałem angoli jankesami....wybaczcie ,a ja ide po łopate bo czuje, ze zapadam się pod ziemię.
Jest to dowód na to, że język angielski jest językiem międzygalaktycznym.
przemas6662, piwo sa samokrytykę
konto usunięte
2013-04-01, 17:56
Ten kosmita po gatce majka nie wyłączył i te dziwięki z kreskówki pochodziły z jego TV.
@przemas6662
Od kiedy Southampton, Londyn czy Reading leżą w USA, żeby nazywać ich mieszkańców Jankesami... W sumie racja, idź po tą łopatę lepiej.
konto usunięte
2013-04-01, 17:57
Nie wiem w co trzeba wierzyć by w coś takiego móc wierzyć...
Otwarte umysły ? Hhahahaha święta mario, chrysta panie, na litość boską giMbusy idźcie do kościoła lepiej
konto usunięte
2013-04-01, 18:05