Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Halman 2020-12-18, 11:09 20
co mam ci napisać żeby cię nie obrazić a dać do zrozumienia że wrzucasz totalne gówno?
Zgłoś
farcz88 2020-12-18, 11:14 1
Czkawka pijacka niech na piętach poskacze ponoć pomaga (żartuje c🤬ja pomaga próbowałem ;D)
Zgłoś
petru23 2020-12-18, 11:21 72
Halman napisał/a:

co mam ci napisać żeby cię nie obrazić a dać do zrozumienia że wrzucasz totalne gówno?

Co za j🤬y hipokryta
Zgłoś
Halman 2020-12-18, 11:23 5
petru23 napisał/a:

Co za j🤬y hipokryta

znajdź mój filmik w którym jakieś zwierzę robi w kółko hrr hrr hrr hrr hrr hrr hrr hrr hrr hrr lub coś podobnego.
Zgłoś
swampman 2020-12-18, 11:32 42
Halman napisał/a:

znajdź mój filmik w którym jakieś zwierzę robi w kółko hrr hrr hrr hrr hrr hrr hrr hrr hrr hrr lub coś podobnego.

moge znalezc twoje filmiki:
na ktorym przewracaja sie slupy,
auto wjezdza w brame,
dzieci na urbexie,
goscia z c🤬jem na wierzchu,
babe robiacą aaaa aaaa bo jej wjechali w samochód
murzyna rozbijajacego sobie butelki na glowie

nic juz lepiej nie pisz i nie wrzucaj. idz na karnego jeza i przemysl swoje zachowanie. przerwa od sadola przyda ci sie tak samo jak kazdemu tutaj przerwa od ciebie

Zgłoś
Halman 2020-12-18, 11:36
swampman,
dzięki za radę ale korzystam z rad idiotów .
Zgłoś
swampman 2020-12-18, 11:39 6
Halman napisał/a:

,

to nie byla rada
Zgłoś
Noside 2020-12-18, 11:45 5
Halman napisał/a:

Powiedział stanowczo patrząc w lustro z miną godną rzezimieszka Irlandzkiego pochodzenia siejącego terror na ulicach Nowego Jorku w drugiej połowie XIX wieku.

Halman napisał/a:

Już dzwonię do Twojej starej, żeby nam wrzuciła taśmy z Twojego porodu.

swampman napisał/a:

moge znalezc twoje filmiki:
dzieci na urbexie,

Nadmienię grzecznie, wymieniony temat był wrzucony 5 minut przed tematem z koalą.

podpis użytkownika

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
michal257 2020-12-18, 11:47 2
Jakbym słyszał wczorajszą konferencję pinokia, pijaka i znawcy walenia na kasę z nfz.
Zgłoś
A................r 2020-12-18, 12:25
to z przodu to otwór gębowy czy odbyt ?
Zgłoś
pazuzu 2020-12-18, 16:31
A myślałem że to Adrian pyta się Kaczyńskiego czy może iść siku
Zgłoś
Radbug 2020-12-18, 16:55 4
Halman napisał/a:

,

Wiemy. Bo niby skąd ta sraczka głupich fiimów od ciebie?
Zgłoś
xXx5226 2020-12-18, 18:29 1
Halman napisał/a:

Napisz po prostu że koala cie zobaczył i chce cie wyr🤬ać. Dodaj do tego że jesteś tu czołowym popychadłem oraz że wiedziesz prym we wrzucaniu tu gówna z tiktoka i bardzo prosisz by ci tytułów nie odbierać.
Zgłoś
Kamil3l 2020-12-18, 18:55 2
Halman napisał/a:

ale jak ratują jelonka to k🤬a klasa temat dodałeś

Ja jebie, to na główną weszło. To jest cyrk już teraz.

Pod logo Sadistic powinno być we współpracy z kwejkiem i tiktokiem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie