co mam ci napisać żeby cię nie obrazić a dać do zrozumienia że wrzucasz totalne gówno?
Co za j🤬y hipokryta
Co za j🤬y hipokryta
znajdź mój filmik w którym jakieś zwierzę robi w kółko hrr hrr hrr hrr hrr hrr hrr hrr hrr hrr lub coś podobnego.
znajdź mój filmik w którym jakieś zwierzę robi w kółko hrr hrr hrr hrr hrr hrr hrr hrr hrr hrr lub coś podobnego.
moge znalezc twoje filmiki:
na ktorym przewracaja sie slupy,
auto wjezdza w brame,
dzieci na urbexie,
goscia z c🤬jem na wierzchu,
babe robiacą aaaa aaaa bo jej wjechali w samochód
murzyna rozbijajacego sobie butelki na glowie
nic juz lepiej nie pisz i nie wrzucaj. idz na karnego jeza i przemysl swoje zachowanie. przerwa od sadola przyda ci sie tak samo jak kazdemu tutaj przerwa od ciebie

,
dzięki za radę ale korzystam z rad idiotów .
to nie byla rada

co mam ci napisać żeby cię nie obrazić a dać do zrozumienia że wrzucasz totalne gówno?
Powiedział stanowczo patrząc w lustro z miną godną rzezimieszka Irlandzkiego pochodzenia siejącego terror na ulicach Nowego Jorku w drugiej połowie XIX wieku.
Już dzwonię do Twojej starej, żeby nam wrzuciła taśmy z Twojego porodu.
moge znalezc twoje filmiki:
dzieci na urbexie,
Nadmienię grzecznie, wymieniony temat był wrzucony 5 minut przed tematem z koalą.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
,
dzięki za radę ale korzystam z rad idiotów .
Wiemy. Bo niby skąd ta sraczka głupich fiimów od ciebie?
Napisz po prostu że koala cie zobaczył i chce cie wyr🤬ać. Dodaj do tego że jesteś tu czołowym popychadłem oraz że wiedziesz prym we wrzucaniu tu gówna z tiktoka i bardzo prosisz by ci tytułów nie odbierać.
ale jak ratują jelonka to k🤬a klasa temat dodałeś
Ja jebie, to na główną weszło. To jest cyrk już teraz.
Pod logo Sadistic powinno być we współpracy z kwejkiem i tiktokiem