Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-10-14, 10:29
"doprowadzi do wojny miedzy Izraelem a jego sasiadami" przeciez bylo juz kilka takich wojenek...
szkoda czasu na to tracic
konto usunięte
2014-10-14, 16:03
"We wschodniej części Azji coraz więcej państw będzie się zbroić w broń atomową" miałby napisać mason w 1871 roku, kiedy nikomu nie śniły się atomówki? Wolne żarty.
Gdybym wierzył w Boga to bym współczuł duszy Tesli że pośmiertnie jego imię jest traktowane jak ściera przez tych debili od teorii spiskowych. Jak słyszę o tym że rzekomo wynalazł urządzenie do transmisji energii na odległość kilkuset kilometrów, które powoduje topienie metalu to aż mi się rzygać chce...
konto usunięte
2014-10-16, 17:39
@up
potwierdzam - byłem tam.
konto usunięte
2014-10-29, 23:31
@up Dodaj jeszcze, ze na mydle nie bylo sladow ani sliny ani zebow Tesli. Fakt ten jednoznacznie wskazuje na to, iz konsumpcja owego mydla dokonana zostala bezprzewodowo.