Ryj to już przed upadkiem był trochę zj🤬y, więc może się jej poprawi.
k🤬a dziewucha z protezami a wy zaraz na ryj
podpis użytkownika
forza nostra legge
Ejejej brzydka jest to fakt. Ale przyp🤬alac się do kogoś bo nie jest smutną p🤬dą?! Nie tępa tylko rozrywkowa dziewczyna i wsio. Tylko no k🤬a brzydka strasznie jak nasze sadolowe dziewuchy

Dziewczyna kręci bekę z kumpelami to od razy głupia p🤬da? Ja p🤬le, wyjmijcie kije z dupy.

Rannhide napisał/a:
Ale przyp🤬alac się do kogoś bo nie jest smutną p🤬dą?! Nie tępa tylko rozrywkowa dziewczyna i wsio.
UkrytaPodNickiem napisał/a:
Dziewczyna kręci bekę z kumpelami to od razy głupia p🤬da? Ja p🤬le, wyjmijcie kije z dupy.
To zwykły, atencyjny k🤬iszon, życzę jej kalectwa.
Z takim ryjem, wzrostem karła i wielkim dupskiem to jedyna szansa dla niej żeby coś zar🤬ać to upić się, odp🤬lać manianę całą drogę powrotną do domu, spotkać jakiegoś desperado co zwróci uwagę na pijaczkę odp🤬lającą jakiś chory szajs i będzie działał w myśl zasady "No to umyje cię, zaniosę do domu i będziesz moja"
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
hoszo napisał/a:
To zwykły, atencyjny k🤬iszon, życzę jej kalectwa.
Smutne życie musisz mieć przed tym kompem

doopa napisał/a:
p🤬lone paskudne brytyjki, tfu
E tam, w UK Brytyjki lepsze niż Polki z tłustymi włosami nap🤬lające w magazynach a na weekendach dające dupy Murzynom.
No i przysrywanie się o wygląd- podejrzewam, że wygląda lepiej niż większość żon/dziewczyn komentujących to jak wygląda

Jej ryj na tym filmiku widzę urywkami, ale śmiem twierdzić, że raczej się jej już nie pogorszy, więc może upadek coś pomógł.