Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
konto usunięte 2013-02-22, 11:12
Rozjechać ją w p🤬du!
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-22, 11:25
Nazwiesz ją tępą dzidą a może nazywa się Kasia...?
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-22, 11:36
A mógł rozjechać!
Zgłoś
Spiritus_Sancti 2013-02-22, 12:11 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-22, 12:16
miałem podobny motocykl
Zgłoś
KiKiZ 2013-02-22, 12:19 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-22, 12:37
mam prawko od 5 lat zdane za pierwszym razem, od 5 lat jeżdżę bezwypadkowo, mój egzamin trwał 30 minut w tym 5 minut stałem za szambowozem i na przejeździe kolejowym. Zaliczyłem z 10 skrzyżowań, parkowanie skośne i jedną drogę z pierwszeństwem, tyle. Teoria jest żenującą i śmieszna. Zasady które mówią Ci jak jeździć to zasada prawej ręki na skrzyżowaniach, zasada lewej ręki na rondach i światła. Dodatkowo musisz znać znak pierwszeństwa i drogi podporządkowanej i w sumie tyle wystarczy Ci by bezpiecznie się poruszać po ulicach no i nie zapomnij o znakach zatrzymywania się i parkowania. Czyli możesz zmieścić się w 10 znakach.

Odnośnie alkoholików, epilepsji itp. Ile osób z wadą wzroku ma dożywotnie prawo jazdy bo zapłaciło odpowiednio dużo lekarzowi? Ilu alkoholików a nawet osób pod wpływem alkoholu co dziennie jeździ po ulicach? Ile osób z zaburzeniami krążenia? Ilu inwalidów?

30 godzin jazdy po mieście w czym ma Ci pomóc? Tam się uczysz jeździć przez 30 godzin a egzamin zdajesz przez 30-45 minut.

Pomyśl co się może stać jak osoby bez uprawnień przez lata jeżdżą autami bez wypadkowo? Co się może stać jak młodzież jeździ bez uprawnień na motorach i skuterach. Ile osób bez uprawnień popełnia wykroczenia drogowe a ile z uprawnieniami? Tak można sobie to tłumaczyć skalą, ale dla mnie papierek nie jest wyznacznikiem umiejętności.

dziennikzachodni.pl/artykul/759015,50-tys-kierowcow-jezdzi-w-woj-slask...

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13360661,Pol_miliona_Polakow_...

tyle osób jeździ bez uprawnień, a jakoś nie słychać by to oni byli zawsze sprawcami wypadków, śmiem stwierdzić że te osoby są w mniejszości osób powodujące zagrożenie dla ruchu czy wypadki.
Zgłoś
adam_c 2013-02-22, 12:40
Zgłoś
KiKiZ 2013-02-22, 13:19
No tak, ale idąc tym tokiem myślenia

Ile osób ma uprawnienia -> ile osób nie ma uprawnień

zalozmy, w polsce ma uprawnienia na kierowanie 15 milionow ludzi a bez uprawnien np. 1 milion którzy jezdza czasami do pracy/szkoly etc. i pokonują jedną i tą samą trasę którą znają na pamięć, a co jeśli osoba bez uprawnien miałaby przejechać 100km? Na pewno znajdzie się jakiś pojeb który by pojechał, ale cóż... tak bywa.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-22, 14:19
zawyła jak syrena p-poż no i po ch*j trąbił ;/
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-22, 15:07
To było w Chinach więc równie dobrze mógł być to facet.
Zgłoś
dirty_pig 2013-02-22, 15:30
KiKiZ jestes idiota. a o jezdzie pojazdamie nie masz pojecia, udowodniles to juz w kilku postach
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem