dzida dzidą...ale k🤬a jak można wyglądać jak k🤬a ten pedał na gifie
![]()
Wy chyba pedała na oczy nie widzieliście. Ten gościu wygląda jak połowa Londynu.

@up jak można nazywać gościa pedałem skoro siedzi z kobietą ? może sam masz problem ze swoją pedalską tożsamością ?
ooooooooohhhhhhhhohohohohoh

@up hahah przykro mi homofobem jestem
ale wk🤬ia mnie jak ktoś wyzywa wszystkich w okół od pedalstwa
![]()
pedały często z kobietami się zdają ale ten koleś wygląda jak rasowy pedał i tyle, nie wiem dostajesz nagłego bólu dupy, jakieś napięcia zwieraczy coś to podejrzanie wygląda

podpis użytkownika
Dziewczynki zapraszam na pw
pedały często z kobietami się zdają ale ten koleś wygląda jak rasowy pedał i tyle, nie wiem dostajesz nagłego bólu dupy, jakieś napięcia zwieraczy coś to podejrzanie wyglądaale nie ma się czego wstydzić, nie twoja wina że jesteś pedałem
i jeszcze ten twój temat "Tęczowy komiks"....
Po pierwsze ten koleś wygląda bardzo normalnie, to, że ma czapkę to po prostu kwestia stylu
Po drugie twój trolling i napinanie się przez zwykłego gifa jest żałosne, mam nadzieję, że jak mamusia poda obiadek to już nie masz tyle jadu
A po trzecie c🤬j ci w dupe pedale

Po pierwsze ten koleś wygląda bardzo normalnie, to, że ma czapkę to po prostu kwestia stylu
Po drugie twój trolling i napinanie się przez zwykłego gifa jest żałosne, mam nadzieję, że jak mamusia poda obiadek to już nie masz tyle jadu
A po trzecie c🤬j ci w dupe pedale![]()
widzę, że kolega na full kapa leci no no no

lubisz jak ktoś w full kapie cię od tylca bierze

ja p🤬le jeszcze piwo klilkem przez przypadek

ps. skąd jesteś ? festung breslau ? wyp🤬alaj na bambus z niemieckimi nazwami Polskich miast. wstyd pisać na piękne miasto Wrocław (w którym sam mieszkam) po niemiecku ty zgermanizowana k🤬o