Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:15
Hyperion 2025-09-13, 22:36
A pomyślał ktoś, że to może kolesia pięta boli, a dziadek jest cudotwórcą i uzdrawia?
Zgłoś
ŻelBetonowy 2025-09-13, 22:39 2
Bulbulator napisał/a:

. Nie wiedziałaś, że akurat ja mam dwie licencje i chciałaś mnie pouczyć. To był błąd! I za ten błąd Ciebie zgruzowałem, ale nie skreśliłem z listy jak niektórych tutaj!

Nie wiedziałem, że to taka wielka sztuka zdobyć licencję pilota wycieczek xd
Zgłoś
trawa 2025-09-13, 22:52 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bulbulator 2025-09-13, 23:01
ŻelBetonowy napisał/a:

Nie wiedziałem, że to taka wielka sztuka zdobyć licencję pilota wycieczek xd

Jak to zwykle bywa w przypadku ludzi prymitywnych mierzysz wszystkich swoją własną miarą.
Ty na szczęście nie jesteś normą, nie masz szans na takie osiągniecie i w ten sposób nie zagrażasz nikomu w przestrzeni powietrznej.

Bardzo mnie cieszy twój ból dupy. Tym bólem udowadniasz jak bardzo twoje życie nie ma żadnego znaczenia.
Zgłoś
ŻelBetonowy 2025-09-13, 23:04 1
Bulbulator napisał/a:

Jak to zwykle bywa w przypadku ludzi prymitywnych mierzysz wszystkich swoją własną miarą.
Ty na szczęście nie jesteś normą, nie masz szans na takie osiągniecie i w ten sposób nie zagrażasz nikomu w przestrzeni powietrznej.
Bardzo mnie cieszy twój ból dupy. Tym bólem udowadniasz jak bardzo twoje życie nie ma żadnego znaczenia.

To był żart.
A Ty pokazałeś, że masz kija w dupie
Zgłoś
Bulbulator 2025-09-13, 23:06
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
brylant1412 2025-09-13, 23:17
wstawaj wstawaj ciulu nie udawaj -------wstałeś wstałeś ciulu udawałeś
Zgłoś
gonzor 2025-09-13, 23:19
Ja to widzę tak, dziad udawał wylew, bo chciał się leniuchować a rodzinka chciała go uleczyć, pomóc choremu. Jego mina to zdradza, strasznie jest rozczarowany rodziną...
Zgłoś
BigLebovsky 2025-09-13, 23:25 3
Zgłoś
ŻelBetonowy 2025-09-13, 23:26 3
Zgłoś
BigLebovsky 2025-09-13, 23:27 1
Zgłoś
Bulbulator 2025-09-13, 23:43 1
Zgłoś
PabloSkills 2025-09-13, 23:56
500 zł
Zgłoś
Smuga50 2025-09-14, 1:16
Zgłoś
Andrzejas 2025-09-14, 1:39 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem