📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:15

A pomyślał ktoś, że to może kolesia pięta boli, a dziadek jest cudotwórcą i uzdrawia?
Bulbulator napisał/a:
. Nie wiedziałaś, że akurat ja mam dwie licencje i chciałaś mnie pouczyć. To był błąd! I za ten błąd Ciebie zgruzowałem, ale nie skreśliłem z listy jak niektórych tutaj!
Nie wiedziałem, że to taka wielka sztuka zdobyć licencję pilota wycieczek xd
ŻelBetonowy napisał/a:
Nie wiedziałem, że to taka wielka sztuka zdobyć licencję pilota wycieczek xd
Jak to zwykle bywa w przypadku ludzi prymitywnych mierzysz wszystkich swoją własną miarą.
Ty na szczęście nie jesteś normą, nie masz szans na takie osiągniecie i w ten sposób nie zagrażasz nikomu w przestrzeni powietrznej.
Bardzo mnie cieszy twój ból dupy. Tym bólem udowadniasz jak bardzo twoje życie nie ma żadnego znaczenia.
Bulbulator napisał/a:
Jak to zwykle bywa w przypadku ludzi prymitywnych mierzysz wszystkich swoją własną miarą.
Ty na szczęście nie jesteś normą, nie masz szans na takie osiągniecie i w ten sposób nie zagrażasz nikomu w przestrzeni powietrznej.
Bardzo mnie cieszy twój ból dupy. Tym bólem udowadniasz jak bardzo twoje życie nie ma żadnego znaczenia.
To był żart.
A Ty pokazałeś, że masz kija w dupie
wstawaj wstawaj ciulu nie udawaj -------wstałeś wstałeś ciulu udawałeś
Ja to widzę tak, dziad udawał wylew, bo chciał się leniuchować a rodzinka chciała go uleczyć, pomóc choremu. Jego mina to zdradza, strasznie jest rozczarowany rodziną...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie