no terenówka jak terenówka, ale chciałbym wiedzieć co tobą kierowało jak to wrzucałeś na sadistic
pewnie ma w dupie 2 baterie a nad nim stał człowiek i kierował nim takim małym urządzeniem zwanym ... PILOT! a co mogło nim kierować? wrzucił bo ciekawe
a swoją drogą.. zastanawiam się jak to jest z tym silniczkiem i akumulatorkami skoro sobie tak na lajcie przejeżdżał przez kałuże i nic złego się nie ten tego ;p

Zajebiście wykonane, koleś pewnie nie jedną k🤬ą rzucił przy robieniu tego.
@dziczek91 zabezpieczenie silnika elektrycznego przed zamoczeniem, to żaden problem. Grzeje się dużo mniej niż spalinowy i nie ma problemu ze spalinami, więc spokojnie można go zamknąć w wodoszczelnej obudowie.
@dziczek91 zabezpieczenie silnika elektrycznego przed zamoczeniem, to żaden problem. Grzeje się dużo mniej niż spalinowy i nie ma problemu ze spalinami, więc spokojnie można go zamknąć w wodoszczelnej obudowie.
Nie żaden pilot ,Tylko Aparatura.
W pewnym momencie nie da się rozróżnić czy to Samochód Rc, czy prawdziwy
W pewnym momencie nie da się rozróżnić czy to Samochód Rc, czy prawdziwy
ciekawe czy dużo kosztuje taka realistycznie wyglądająca zabawka i czy często się psuje

sam robiłem modele więc wiem że tam nie jedna ku..wa i tęgi ch.j poleciał
respekt za tygodnie siedzenia!

Zajebisty film!
Swoją drogą, tam w Rosji, mają te rośliny wielkie jak sam sk🤬ysyn. A ten wielki model na końcu to ze 20 metrów wysokości!
Swoją drogą, tam w Rosji, mają te rośliny wielkie jak sam sk🤬ysyn. A ten wielki model na końcu to ze 20 metrów wysokości!
dobrze, że k🤬a podpisałeś, że Rosja, bo za c🤬ja bym się nie domyślił, gdzie jeżdżą UAZ-y -.-

@alexxxj
Nie k🤬a, w Polsce w ogóle nie ma UAZ-ów, które były na podstawowym wyposażeniu Straży Granicznej, Pożarnej, MO i Wojska ... A do dzisiaj w rękach prywatnych jeździ ich w p🤬du ...
A model idealny !
Nie k🤬a, w Polsce w ogóle nie ma UAZ-ów, które były na podstawowym wyposażeniu Straży Granicznej, Pożarnej, MO i Wojska ... A do dzisiaj w rękach prywatnych jeździ ich w p🤬du ...
A model idealny !
rosja jak c🤬j tam jeszcze nie ma takich kamer.
rosja... acha tam jeszcze nie ma takich kamer
rosja... acha tam jeszcze nie ma takich kamer

Banda kretynów. Jak raz jeden w filmiku jest dobra muzyka to nikt nie pyta "co to za nuta?" kurrwa. A więc ja zapytam - co to za nuta?