👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
TB303 napisał/a:
Od kiedy księża mogą mieć dzieci?
Zapytaj się swojego ojca ;P
Co? To tego sie nie wsadza całego?
oszukano mnie
oszukano mnie
podpis użytkownika
Życie to zupa, a ja mam widelec
Sadole, błędem nie jest sama głębokość włożenia termometru, ale to, że owy pan nie trzyma termometru dwoma palcami, przez co termometr może zostać "wciągnięty".

Ludomir napisał/a:
Zapytaj się swojego ojca ;P
Co prawda stary bił mnie kapciem, ale na pewno nie wsadzał mi nic w dupę

Na marginesie, w weterynarii dużych zwierząt typu kuń czy inna krowa, należy pamiętać żeby przywiązać termometr do ogona aby tyłek nie zassał. Należy się również pamiętać, żeby powstrzymać się od oblizania po użyciu

TB303 napisał/a:
Co prawda stary bił mnie kapciem, ale na pewno nie wsadzał mi nic w dupę![]()
skąd wiesz jak nie pamiętasz?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie