Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:27
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czereza 2011-01-10, 22:18
Z takim ryjem to on sie tylko na samobujce nadaje Też bym sie zabiłna jego miejscu licząc na c🤬ki po śmierci bo za zycia on na bank tego nie doznał
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-09, 11:21
czereza napisał/a:

Z takim ryjem to on sie tylko na samobujce nadaje Też bym sie zabiłna jego miejscu licząc na c🤬ki po śmierci bo za zycia on na bank tego nie doznał

Kolejny objaw radosnej twórczości gimnazjalistów na sadisticu.
Zgłoś
SuchyX 2011-11-09, 14:43
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
PanJacekPierwszy 2011-11-09, 14:47
SuchyX napisał/a:

k***a musi mieć zajebisty kąt widzenia

Kur ** ma i peryskopowy kąt widzenia i 360 stopniowy
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-09, 14:54
JACEK75, masz włączony cenzurator w profilu?
Zgłoś
Dinozzo 2011-11-09, 15:06
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
PanJacekPierwszy 2011-11-09, 16:51
ֺ napisał/a:

JACEK75, masz włączony cenzurator w profilu?

Mam autocenzurator sam pisze gwiazdki
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-09, 16:52
Dinozzo napisał/a:

Jara Cie to jak ktoś klnie?

Nie, lecz jak już ktoś próbuje zakląć to przynajmniej niech tego nie cenzuruje, bądź w ogóle zrezygnuje z przekleństw.
Zgłoś
PanJacekPierwszy 2011-11-09, 17:01
ֺ napisał/a:

lecz jak już ktoś próbuje zakląć to przynajmniej niech tego nie cenzuruje

Ja to mam kulture,i swoje bluzgi cenzuruje-a wogle miało tam byc napisane kurka ale w polowie zdania to przypomniało mi sie ze nie lubie kurek
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-09, 17:11
Zgłoś
Dinozzo 2011-11-09, 18:03
ֺ napisał/a:

Nie, lecz jak już ktoś próbuje zakląć to przynajmniej niech tego nie cenzuruje, bądź w ogóle zrezygnuje z przekleństw.

Bardzo dobrze, punkt dla Ciebie.
Zgłoś
Kamm 2011-11-09, 18:09
Pewnie dobry z niego snajper
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-25, 22:44
Strzelec wyborowy, cel losowy.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem