ślepe mohery pomyślą że to drożdżówka z makiem i pójdą jak świeże bułeczki
Tesco dla ciebie dla rodziny..

podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
K🤬a frajerzy, taki film to idealny sposób na kasę za milczenie.
Jak ta gimbaza niekumata dzisiaj.
Jak ta gimbaza niekumata dzisiaj.
Ło k🤬a! Muchę zobaczyli! Patrzcie!
Jakbym nigdy osy albo muchy nie widział w sklepie, to może i by mnie to zdziwiło. A tak? Ręce opadają...
Jakbym nigdy osy albo muchy nie widział w sklepie, to może i by mnie to zdziwiło. A tak? Ręce opadają...
podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
No bo to takie normalne mieć robale z jedzeniem w fabrycznie zamkniętym opakowaniu. W Wedlu pracujesz?
Dick napisał/a:
ślepe mohery pomyślą że to drożdżówka z makiem i pójdą jak świeże bułeczki
Tesco dla ciebie dla rodziny..
a co ma hipermarket do tego. oni tylko zamawiaja te drozdzowki a nie produkuja. winic tutaj trzeba producenta a nie tesco.
a autorzy nagrania pewnie nawet tego nie zglosili do biura obslugi i ktos ze slabym wzrokiem lub nie ogarniety kupi ta drozdzowke i potem bedzie placz ze tesco oszukalo

Co oni, k🤬a, pierwszy raz w Tesco? Spleśniały ser, chleb tostowy czy jakieś mięso to obrazek dość częsty w tych sklepach, więc muchom się nie dziwię. Może faktycznie będę nagrywał i zarabiał na milczeniu...
Tekst na końcu mnie rozj🤬 "Jakich małych muszek dużo"
a tych dużych much tak mało???
a tych dużych much tak mało???

podpis użytkownika
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
l1nk napisał/a:
No bo to takie normalne mieć robale z jedzeniem w fabrycznie zamkniętym opakowaniu. W Wedlu pracujesz?
Tam nie, ale za to blisko Ciebie. Myślisz, że te brązowe w pączkach które kupujesz to marmolada?

podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...