podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Cz🤬ch, jak cz🤬ch. Głupi, jak każdy, ale te Tesle strasznie tandetnie wyglądają. Design nadwozia i jakość wykonania, jak w Hondzie, czy Toyocie z 2014 roku. Płacisz ~200K PLN za system autonomiczny, który de facto nie jest autonomiczny i baterię o c🤬jowym zasięgu...
Jak wyglądają to kwestia gustu. Tryb autonomiczny przy takim debilu nie mógł zadziałać. Tesla wykrywa odległość i prędkość i w odpowiednim momencie zaczyna hamowanie, on ją rozbujał na wertepach że zaczęła skakać więc w momencie gdy system autonomiczny stwierdził że trzeba hamować auto co chwile nie miało przyczepności kół z podłożem i przez to wyj🤬o w elewację budynku. Identyczna sytuacja byłaby gdyby się rozpędzić jadąc w kierunku ściany a 50 m przed tą ścianą podłoże byłoby oblodzone. System nie jest tak inteligentny by rozpoznać to co go czeka na drodze podczas autonomicznego hamowania. W dodatku to nie była tak naprawdę jazda w pełni autonomiczna, w pełni autonomiczna jazda teslą nie rozwinęła by takiej prędkości i nie dopuściła do tego zdarzenia.
A propos Tesli.
Początkowo nie wierzyłem że ktoś może w jakiś znaczący sposób wejść od zera w istniejący wieloletni rynek aut a tu zonk. Ale gdy usłyszałem że rząd polski chce produkować polskie elektryki to się roześmiałem, oni niczego co państwowe nie potrafią zrobić by mogło bez dopłat funkcjonować a co już mówić żeby konkurować. Ale od czego jest fantazja. Obsadzą kogoś z rodziny po studiach pedagogicznych w zarządzie i firma będzie "pikować" na giełdzie.
Cz🤬ch, jak cz🤬ch. Głupi, jak każdy, ale te Tesle strasznie tandetnie wyglądają. Design nadwozia i jakość wykonania, jak w Hondzie, czy Toyocie z 2014 roku. Płacisz ~200K PLN za system autonomiczny, który de facto nie jest autonomiczny i baterię o c🤬jowym zasięgu...
200k? Chyba, że mówisz o używanej, 3-4 letniej Tesli.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitlerpodpis użytkownika
Bo pić to trzeba umieć!Początkowo nie wierzyłem że ktoś może w jakiś znaczący sposób wejść od zera w istniejący wieloletni rynek aut a tu zonk. Ale gdy usłyszałem że rząd polski chce produkować polskie elektryki to się roześmiałem, oni niczego co państwowe nie potrafią zrobić by mogło bez dopłat funkcjonować a co już mówić żeby konkurować. Ale od czego jest fantazja. Obsadzą kogoś z rodziny po studiach pedagogicznych w zarządzie i firma będzie "pikować" na giełdzie.
zapewne chodzi ci o Izera (nie wiem czy się odmienia ?) problem jest taki że te sk🤬ysyn już myślą jak to sprzedać, toyota chciała na wegrzech albo w polsce budować fabrykę, i tak w skrócie morawiecki chciał się dogadać że by jednak u nas i od razu w tej fabryce sprzedaj część udziałów skośnym i robić tam Izerę
co do tej tesli z filmu, chyba już jakiś Mirek tam wsadzał łapki, że by nic nie pościeliło, nawet jednego jaśka z kierownicy ?