Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
McQurwa 2021-09-27, 18:21 2
Tesla nie zdała testu bo Elon był w tym czasie na toalecie i nie mógł obsługiwać systemu

podpis użytkownika

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
JanJankowski 2021-09-27, 19:15 5
Typowy głupi chooj
Zgłoś
Schizofrenik 2021-09-27, 19:46 12
Cz🤬ch, jak cz🤬ch. Głupi, jak każdy, ale te Tesle strasznie tandetnie wyglądają. Design nadwozia i jakość wykonania, jak w Hondzie, czy Toyocie z 2014 roku. Płacisz ~200K PLN za system autonomiczny, który de facto nie jest autonomiczny i baterię o c🤬jowym zasięgu...
Zgłoś
mesjans 2021-09-27, 19:56 6
Schizofrenik napisał/a:

Cz🤬ch, jak cz🤬ch. Głupi, jak każdy, ale te Tesle strasznie tandetnie wyglądają. Design nadwozia i jakość wykonania, jak w Hondzie, czy Toyocie z 2014 roku. Płacisz ~200K PLN za system autonomiczny, który de facto nie jest autonomiczny i baterię o c🤬jowym zasięgu...

Jak wyglądają to kwestia gustu. Tryb autonomiczny przy takim debilu nie mógł zadziałać. Tesla wykrywa odległość i prędkość i w odpowiednim momencie zaczyna hamowanie, on ją rozbujał na wertepach że zaczęła skakać więc w momencie gdy system autonomiczny stwierdził że trzeba hamować auto co chwile nie miało przyczepności kół z podłożem i przez to wyj🤬o w elewację budynku. Identyczna sytuacja byłaby gdyby się rozpędzić jadąc w kierunku ściany a 50 m przed tą ścianą podłoże byłoby oblodzone. System nie jest tak inteligentny by rozpoznać to co go czeka na drodze podczas autonomicznego hamowania. W dodatku to nie była tak naprawdę jazda w pełni autonomiczna, w pełni autonomiczna jazda teslą nie rozwinęła by takiej prędkości i nie dopuściła do tego zdarzenia.
Zgłoś
B420 2021-09-27, 20:18 1
My nigga!
Zgłoś
bbs2000 2021-09-27, 20:35 4
Pewnie ją wcześniej komuś ukradli.
Zgłoś
zwierzak30 2021-09-27, 20:42 2
A propos Tesli.

Zgłoś
homorek 2021-09-27, 21:00 1
Rozj🤬 technologicznie fajne auto, które na bank zaj🤬, jest to podyktowane kolorem nacji.
Zgłoś
SCIX_69 2021-09-27, 21:11
Mozna link do tego
Zgłoś
mesjans 2021-09-27, 21:13 1
zwierzak30 napisał/a:

A propos Tesli.

Początkowo nie wierzyłem że ktoś może w jakiś znaczący sposób wejść od zera w istniejący wieloletni rynek aut a tu zonk. Ale gdy usłyszałem że rząd polski chce produkować polskie elektryki to się roześmiałem, oni niczego co państwowe nie potrafią zrobić by mogło bez dopłat funkcjonować a co już mówić żeby konkurować. Ale od czego jest fantazja. Obsadzą kogoś z rodziny po studiach pedagogicznych w zarządzie i firma będzie "pikować" na giełdzie.
Zgłoś
radek225 2021-09-27, 21:56
Schizofrenik napisał/a:

200k? Chyba, że mówisz o używanej, 3-4 letniej Tesli.

podpis użytkownika

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
zlaskipanskiejbozydarr 2021-09-27, 22:09
Uff, he's good, na szczecie...

podpis użytkownika

Bo pić to trzeba umieć!
Zgłoś
Hrabia Drapula 2021-09-27, 22:22
mesjans napisał/a:

Początkowo nie wierzyłem że ktoś może w jakiś znaczący sposób wejść od zera w istniejący wieloletni rynek aut a tu zonk. Ale gdy usłyszałem że rząd polski chce produkować polskie elektryki to się roześmiałem, oni niczego co państwowe nie potrafią zrobić by mogło bez dopłat funkcjonować a co już mówić żeby konkurować. Ale od czego jest fantazja. Obsadzą kogoś z rodziny po studiach pedagogicznych w zarządzie i firma będzie "pikować" na giełdzie.

zapewne chodzi ci o Izera (nie wiem czy się odmienia ?) problem jest taki że te sk🤬ysyn już myślą jak to sprzedać, toyota chciała na wegrzech albo w polsce budować fabrykę, i tak w skrócie morawiecki chciał się dogadać że by jednak u nas i od razu w tej fabryce sprzedaj część udziałów skośnym i robić tam Izerę

co do tej tesli z filmu, chyba już jakiś Mirek tam wsadzał łapki, że by nic nie pościeliło, nawet jednego jaśka z kierownicy ?

podpis użytkownika

Zgłoś
~PowerBoBass 2021-09-27, 23:06 1
SCIX_69 napisał/a:

Mozna link do tego

Jasne, łap

sadistic.pl/tesla-i-mistrz-prostej-vt546416.htm
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie