Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wincyj elektrykuf, rurek, obcisłych tiszertów, sojowej latte, pedalskich koczków, kolegów do r🤬ania i lekarzy oraz Inżynierów na pontonach. Bo tak kce łUnia. A łUnia kce pszecież dobże.
Tylko wybitny debil połączy pedalow i uchodźców z wypadkiem tesli

no i co się dziwisz też bym się nie zatrzymał
Kolega prosi o linka.
jeśli tesla jechała autonomicznie to kto jest winny? producent samochodu?
Nikt i o to chodzi, by było jak najwięcej osób ,,odpowiedzialnych", by nie odpowiadał nikt.
Wincyj elektrykuf, rurek, obcisłych tiszertów, sojowej latte, pedalskich koczków, kolegów do r🤬ania i lekarzy oraz Inżynierów na pontonach. Bo tak kce łUnia. A łUnia kce pszecież dobże.
Radziu, wstawaj! Zesrałeś się!
Tesla jest po prostu pedalska, a uchodźcy z wypadkiem łączą się tak, że jedno i drugie jest wciskane nam przez Unię na siłę. W domu też tobie wszystko z polskiego na polski tłumaczą?
On napisał o imigrantach, nie o uchodźcach.
Nikt i o to chodzi, by było jak najwięcej osób ,,odpowiedzialnych", by nie odpowiadał nikt.
No i składki OC wszystkim podniosą po równo...
jeśli tesla jechała autonomicznie to kto jest winny?
Ten, kto kierował pojazdem. Czyli ten, kto włączył tam autopilota i nie kontrolował samochodu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie