Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:55
02.12.2025 r. na skrzyżowanie Hale Avenue i Golden West Street w Huntington Beach (Kalifornia, USA) wjechał pędzący z dużą prędkością samochód Tesla Model 3 zderzając się z kilkoma innymi pojazdami. Kierujący nim 37-letni Ryan Mark Larson z Huntington Beach zginął na miejscu. Trzy inne osoby odniosły obrażenia, ich stan jest stabilny. Służby badają przyczynę wypadku.

Zmieniono 2 razy Zgłoś
KrwawyEric Dzisiaj 1:30 4
Noty za wybicie średnio 18.5, za to lądowanie na dachu średnie noty po 20
Zgłoś
Jarazz Dzisiaj 2:20 1
Przyczyną? Bunt maszyn albo Elon rozpoczął zagładę ludzkości
Zgłoś
pSTANLEY Dzisiaj 5:14 10
Jarazz napisał/a:

Albo po prostu debil za kierownicą? BMW ma sae wyższego poziomu niż Tesla, ale kiedy samochód tej marki coś nawywija to nikt nie ma wątpliwości że winny jest kierowca, podczas gdy w Tesli internetowi eksperci zawsze upatrują winy w FSD. Tesle są szybkie i tanie, a teraz się już podstarzały więc niestety coraz częściej będą trafiać w ręce Sebastianów którzy do tej pory jeździli 160konnym spaliniakiem więc takich filmów może być więcej.
Zgłoś
Selekcjoner Dzisiaj 7:52 3
Amerykańska Tesla zagłady. Początek sagi
Zgłoś
Danydwabanany Dzisiaj 7:55 4
pSTANLEY napisał/a:

Tesle są szybkie i tanie, a teraz się już podstarzały więc niestety coraz częściej będą trafiać w ręce Sebastianów

Myślę, że jeszcze długie lata pozycja BMW jako głównego dzbanowozu będzie niezagrożona, a marka z Bawarii nadal będzie pierwszym wyborem dla chłopców chcących walczyć z swoim kompleksem małego siurek
Zgłoś
Arathnmor Dzisiaj 8:09 4
Nie zapaliła się, jestem zawiedziony.
Zgłoś
DeLux Dzisiaj 8:17
kierowca z pierwszego nagrania: "ja się spieszę, to nie moja sprawa"...
Zgłoś
Mgmacius Dzisiaj 9:55
Arathnmor napisał/a:

Nie zapaliła się, jestem zawiedziony.

Najczęściej płoną hybrydy. Poszukaj sobie statystyk, są przerażające
Zgłoś
Danielhh Dzisiaj 11:30
No spoko 😂

Zgłoś
gixi Dzisiaj 11:33
Jarazz napisał/a:

Też najpierw myślałam, ze jakiś udar, ale facet miał chyba po prostu bardzo zły dzień... To był miejscowy, znał drogi i według mieszkańców musiał wiedzieć o tym, że na skrzyżowaniu jest wzniesienie. I teraz ludzie snują teorie:
1. Czy była awaria auta i specjalnie wjechał na hopkę między inne auta - co w teorii jest bez sensu, bo nie trąbił by ostrzec innych.
2. To był na prawdę bardzo zły dzień i postanowił go zakończyć spektakularnie. Niestety w planach miał zabrać innych użytkowników drogi ze sobą, co na szczęście mu się nie udało.

Choć w komentarzach ludzie wskazują przykłady ze swojego życia, że tesla jednak miewa takie awarie, że ani hamulce ani klakson ani reszta elektroniki nie działa i jednocześnie auto leci do przodu. Ale to niedobrze o tym mówić, zaraz wszystko zamiata się pod dywan. Podobno tesla ma już jakieś wyroki za zatajanie danych z wypadków, bo m.in. w momencie zdarzenia wszystko jest wysyłane na serwer i kasowane z komputera auta. Nawet tu na sadolu są zaślepieni miłośnicy tej marki, więc jak znam życie, będą pilnować tego wątku

Załączam latającego po sieci screena. Jak to mówią "eksperci" - to, że facetowi auto zatrzymało się na środku drogi i nie chciało ruszyć a potem stało to, co się stało na następnym skrzyżowaniu może być kluczowym dowodem na to, że była to poważna awaria auta i kierowca zrobił to, co mógł by ani on ani nikt inny nie zginął nie mając po prostu kontroli nad pojazdem...

Jedyne co możemy się na prawdę dowiedzieć to to, czy toksykologia wyjdzie czysta. Bo jeśli to awaria, to się tego nie dowiemy. Przynajmniej nie w najbliższych latach

Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem