👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:30

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem co to za kraj, ale wygląda na jakiś syfiland. Nie wiem jak jest w tych krajach z gówna jest, ale samochód nie ma tablicy rejestracyjnej, więc raczej jakaś jazda próbna? Jeśli tak, to bambusy nie wypłacą się raczej za szybko.
Powinni ustalić strefę-równoleżnikami-gdzie dzikie nie powinny mieć dostępu:ani do broni palnej,ani do benzyny i ropy,ani do pojazdów cywilizowanego świata!Nie,zabijać ze skuterka,na bosaka-tylko bić się na strzały z łuku i ostrza z bambusa! I nie jeździć-tylko łazić per pedes!Biała cywilizacja za bardzo rozpuściła te...wadliwe łańcuchy DNA ,wszystko im dała-i wyhodowała sobie żmije na własnej piersi!
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie