Uwaga! Uwaga! Okazja dla pań z naszego portalu

Chcesz zrobić kawał swojemu chłopakowi? Nic prostszego

Już teraz możesz zamówić na allegro Test ciążowy POZYTYWNY
Jak widać, niektórzy mają naprawdę sporę poczucie humoru
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja sprzedaję na allegro prezerwatywy z ładunkiem. Ot, któryś z miękką kluską będzie chciał przykozaczyć przed współlokatorami. Wrzuci do kibla, nie spuści i będzie mógł się chwalić że podymał. Najlepsze że dostałem na to dofinansowanie z UE. Żeby nie było że nie pomagają przedsiębiorczym.
garota napisał/a:
Ja sprzedaję na allegro prezerwatywy z ładunkiem. Ot, któryś z miękką kluską będzie chciał przykozaczyć przed współlokatorami. Wrzuci do kibla, nie spuści i będzie mógł się chwalić że podymał. Najlepsze że dostałem na to dofinansowanie z UE. Żeby nie było że nie pomagają przedsiębiorczym.
To jeszcze niech Ci UE dofinansuje alimenty
konto usunięte
2013-07-15, 13:50
ee tam ciążowy ...czekam na testy HIV z wynikiem pozytywnym, to dopiero kawał będzie dobry
@KaOeNDeI
O kurde to jest niezłe. Jak dobrze pójdzie to taki socjal zagarnę za te dzieciaki że po wszystkich opłatach jeszcze mi zostanie coś dla siebie...a nie, to jest Polska a nie elegancja Francja.
konto usunięte
2013-07-15, 15:18
jak sie pusci to zaoszczedzi i sprawi swojej sympatii podwojna niespodzianke
konto usunięte
2013-07-15, 19:32
Zajeżdża reklamą. Usunąć
@garota
Jak rozumiem Twoi klienci nie wpadli na to że można kupić tylko prezerwatywę i po prostu do niej zmarszczyć?
garota napisał/a:
Prezerwatyw nie można wrzucać do kibla
adm8898 napisał/a:
Prezerwatyw nie można wrzucać do kibla
"Kto bogatemu zabroni."
MCL
2013-07-16, 12:14
Nowy test + różowy cienkopis. Najgorsze Prima Aprilis w jego życiu
UP, a ty możesz go już nie zobaczyć przez tydzień, dwa tygodnie, aż opuchlizna z oczu nie zejdzie.
Ja mojej młodej zrobiłem taki kawał że sam dorysowałem drugą kreskę - efekt panika przez 2 godz. a potem start do apteki po drugi test ( na nic się zdały tłumaczenia że to moje dzieło btw tak czy siak miało być moje dzieło i tyle

)