Moja żona zawołała mnie i naszą córkę i spytała:
– Kto jest odpowiedzialny za to, że podłoga w łazience jest osikana?
– To przeze mnie – odpowiedziała córka – robiłam sobie test ciążowy…
I wtedy uświadomiłem sobie, że to ja jestem odpowiedzialny
Was to serio jeszcze bawi? Mąż, żona i córka + jakaś akcja kazirodzcza... co piąty kawał tutaj o tym samym...
Nas to bawi... to nie kwejk wiesz?
a................k
2015-11-25, 19:57
gościu zapodał przepiekny kawał, który wymaga uzycia mózgu i już gimbuchy sie buntują.. wyp🤬alać na kwejka.
nowynick napisał/a:
Was to serio jeszcze bawi? Mąż, żona i córka + jakaś akcja kazirodzcza... co piąty kawał tutaj o tym samym...
Jesteś tępy jak test ciążowy
PS. Proszę nie tłumaczcie inteligentnym inaczej o co chodzi w kawale, niech ruszą tym co mają na szyi albo pozostaną w nieświadomości.
Dowcip można rozkminić na dwa sposoby :
- Wyr🤬ał córkę
- To on ją począł więc za nią odpowiada
eloguma napisał/a:
- Wyr🤬ał córkę
Co my byśmy bez ciebie zrobili? Dzięki że jesteś
Co poniektórzy uważają się za osoby inteligentne bo zrozumieli ten kawał
Dowcip można zrozumieć nawet i na trzeci sposób: gość nasikał w łazience i jest (za to) odpowiedzialny, a córka była na tyle dobrze wychowana że chciała go kryć przed matką - lecz zrobiła to nieudolnie.
Taka wersja oczywiście nie byłaby wtedy śmieszna, ale pokazuje jak różnie można rozumieć tekst pisany.
No tatuś za k🤬iszona córunię niestety odpowiada. Kawał zj🤬y dobranoc.
eloguma napisał/a:
- Wyr🤬ał córkę
myself7 napisał/a:
Dowcip można zrozumieć nawet i na trzeci sposób: gość nasikał w łazience i jest (za to) odpowiedzialny, a córka była na tyle dobrze wychowana że chciała go kryć przed matką - lecz zrobiła to nieudolnie.
Taka wersja oczywiście nie byłaby wtedy śmieszna, ale pokazuje jak różnie można rozumieć tekst pisany.

dalej nie zrozumieli
"przepiekny kawał, który wymaga uzycia mózgu" K🤬a jeśli dla przeciętnego Sadola ten kawał jest przepiękny i wymaga użycia mózgu to ciekawie w tych mózgach macie...
Gdzie sie podział prawdziwy dawny ambitny i obrzydliwy sadol....,
Teraz dla tępej gimbazy to jest przepiękne i wymaga użycia mózgu.... Ja pierodle i to jeszcze ten koment dostał najwiecej piwek....
BongMan wróć, byłeś wytyczną niżu poziomu na tej stronie, teraz jest ... sam se zobacz...
Jeżeli koleś pisze, że ten żart wymagał użycia mózgu i zbiera poparcie to ja k🤬a nie wiem co mam robić. Walczyć o nasz kraj czy wyp🤬alać bo dla Polski już nie ma ratunku.
Kocham was i chcę mieć o co walczyć.
oozyxak0o napisał/a:
@up pedał
kwintesencja tych co "użyli mózgu" żeby zrozumieć ten kawał, dyskusja z wami to kopanie się z koniem... Kawał tak debilny, nudny i wyświechtany tematycznie, że się rzygać chce...
same dzieci i ochroniarze tu wchodą?