👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

przecież durian nie jest taki zły. Fakt śmierdzi, ale w smaku jest dobry. Coś jak serki ołomunieckie, śmierdzą, ale smakują. Koleś albo ściemnia, albo faktycznie na różne osoby inaczej działa ten owoc.
Gdyby ten sam filmik prezentował jakiś Anglik wszyscy by się zachwycali, a że Polak to Polskie szambo trzeba wylać

Może z tym rzyganiem przed kamerą to jakiś fetysz, albo zboczenie? Może go podnieca jak ktoś ogląda jego wymiociny?
Kiedyś koleżanka przyniosła w tech. cukierki z Malezji o smaku duriana. Powiem tak. W smaku przypomina cebulę połączoną z wanilią. Jako jedyna zjadłam go do końca, reszta osób poczęstowanych wymiękła już na samym początku. Natomiast zapach jest okropny. Jedynie ja zdołałam zjeść tego cukierka do końca jednak w klasie smierdziało tym gównem przez 2 godz.

ból dupy bo je gówno i rzyga? Haha to czego wy na sadolu szukacie pajace? Filmów z kotami?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie