📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu

Agitacja, co nie zna słowa manipulacja. Ale uściślijmy:
1. Masz słuszny kolor skóry?
2. Wierzysz w boga chrześcijańskiego?
3. Lubisz dobre mordobicie po meczu?
4. Czy wyznajesz w swym patriotyzmie nacjonalistyczne paradygmaty?
5. Czy naprawdę wierzysz w fakt, że w Polsce jest większe poparcie dla komunizmu niż 0,1%?
6. Czy przejmują cię popędy znajomych?
7. Czy ci, na których zamierzasz oddać głos, są przeciw unii europejskiej?
1. Masz słuszny kolor skóry?
2. Wierzysz w boga chrześcijańskiego?
3. Lubisz dobre mordobicie po meczu?
4. Czy wyznajesz w swym patriotyzmie nacjonalistyczne paradygmaty?
5. Czy naprawdę wierzysz w fakt, że w Polsce jest większe poparcie dla komunizmu niż 0,1%?
6. Czy przejmują cię popędy znajomych?
7. Czy ci, na których zamierzasz oddać głos, są przeciw unii europejskiej?

ProfessorHix stawiam piwo, ale nie zgadzam się do końca.
Od jakiegoś czasu czytam tu wynurzenia prawicowych "patriotów" i też zaczęło mnie to wnerwiać.
Jednak po przemyśleniu, stwierdzam, że z nimi jest jak z gimbusami - produkują się tylko w sieci... Na ulicach, w pracy, na uczelni, w barach nadal siedzą normalni ludzie, rozmawiający o normalnych rzeczach.
Tylko tutaj sobie chłopaczki gadają... no bo co sobie pogadają to ich.
Tak trzymać "patrioci".
Od jakiegoś czasu czytam tu wynurzenia prawicowych "patriotów" i też zaczęło mnie to wnerwiać.
Jednak po przemyśleniu, stwierdzam, że z nimi jest jak z gimbusami - produkują się tylko w sieci... Na ulicach, w pracy, na uczelni, w barach nadal siedzą normalni ludzie, rozmawiający o normalnych rzeczach.
Tylko tutaj sobie chłopaczki gadają... no bo co sobie pogadają to ich.
Tak trzymać "patrioci".
Faszyzm nie polega na nacjonalizmie, albo patriotyzmie - tylko na jawnej wrogości wobec osób innych niż podmiot pod względem kulturowym, rasowym, lub intelektualnym niezależnie czy ta osoba zrobiła krzywdę podmiotowi, czy nie.
@up.
Jeszcze w listopadzie jest taka moda, przez resztę roku "patrioci" potrafią bić innych, demolować stadiony, znaki uliczne. Oczywiście nie wszyscy, ale tacy są najbardziej śmieszni i tylko oni obrażą się taką wypowiedzią. Zaraz będzie można ich policzyć.
@up.
Jeszcze w listopadzie jest taka moda, przez resztę roku "patrioci" potrafią bić innych, demolować stadiony, znaki uliczne. Oczywiście nie wszyscy, ale tacy są najbardziej śmieszni i tylko oni obrażą się taką wypowiedzią. Zaraz będzie można ich policzyć.
xirbor napisał/a:
7 Razy TAK. Dziękujemy przechodzisz dalej
Ja też i do faszyzmu, lub nawet nacjonalizmu mi bardzo daleko. Gorzej że wielu czuje nie tyle miłość do własnej ojczyzny co wrogość wobec innych ludzi i to już jest problem.

no i mam zero pkt... czyli wychodzi na to ze tylko ja normalny jestem ?

wojtaspila20 napisał/a:
no i mam zero pkt... czyli wychodzi na to ze tylko ja normalny jestem ?
![]()
wychodzi na to że jesteś pedałem

Śmiać się z GW, albo próbować polemizować z ich retoryką, to jak kopać leżącego, albo Annę Dymną...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie