Nie macie ciekawszych miejsc na tą Waszą politykę? Wszędzie musicie pchać się z tym gównem? Jak jedni tak i drudzy trują dupę na każdym kroku.
Nie można już przewinąć strony na sadisticu żeby nie natknąć się na jakąś dygresję, nawiązanie, sugestię do tego szajsu który się u nas dzieje?
Ni c🤬ja, nie będzie piwa!
Nie można już przewinąć strony na sadisticu żeby nie natknąć się na jakąś dygresję, nawiązanie, sugestię do tego szajsu który się u nas dzieje?
Ni c🤬ja, nie będzie piwa!
Mi wyszło że jestem faszystą bo jestem Hetero(tylko na 6 odpowiedziałem TAK), poj🤬e to jest.

K🤬a co za gówno.
Rownie dobrze mogłoby być:
Pijesz piwo raz na miesiąc? - Przykro mi, jesteś alkoholikiem.
Rownie dobrze mogłoby być:
Pijesz piwo raz na miesiąc? - Przykro mi, jesteś alkoholikiem.
A ja mam "TAK" przy 1,5,6 i "częściowo" przy 4 i 7. Czyli w sumie marne 4 punkty.
Powieszą mnie jak nastanie Wielka Polska Katolicka, czy tylko obozik pracy?
Powieszą mnie jak nastanie Wielka Polska Katolicka, czy tylko obozik pracy?

Kurde, tylko dwa punkty. 1 i 5, a 6 się ze mną kłóci, bo nie ma opcji "aseksualny". C🤬jowe to. Poza tym kimkolwiek w Polsce (innym od katola i heterusa) bym nie była, i tak zostanę zgnojona, więc co za różnica? Zresztą, rzygam już ta polityką. Czy wszędzie muszą być nawiązania do tej j🤬ej polityki? Nie umiecie bez tego żyć?
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
podpis użytkownika
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.

Gdyby szanowny autor odpowiedział sobie na pytanie "Czy jesteś debilem?" to być może obraziłby się i nie uraczył nas tym obrazkiem
warto zauważyć że nie każdy nacjonalista jest faszystą, tak jak nie każdy nacjonalista jest patriotą
podpis użytkownika
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Admix napisał/a:
Jesteś murzynem? (skoro tylko na szóste odpowiedziałeś TAK)Mi wyszło że jestem faszystą bo jestem Hetero(tylko na 6 odpowiedziałem TAK), poj🤬e to jest.

No dobra jestem faszystą ,ale po 6 latach w UK i patrząc jak się tam z asfaltami i ciapatymi męczą ...to szczerze mówiąc ..... w białej Polsce jest OK