Ale was dupy bolą
Piękny hejt. Czasami faktycznie przesadza albo wymusza np przy keczupach, ale znam mało osób którym nie chciało by się rzygać po wp🤬leniu jajka które przez c🤬j wie ile czasu kisiło się w słoiku pełnym octu. Sam powiedział na koniec, że to wszystko zależy od tego kto co lubi, a to tylko jego zdanie. Pospolity wp🤬lacz chleba nie miał by takich problemów, ale jak ten koleś jest kucharzem od 8 lat to ma bardziej wyostrzony smak (jak już pisałem, czasami przesadza do kamery wg mnie). Więc p🤬dusie dobranoc jak się nie podoba to scroll i dupa cicho. Hejt hejt hejt hejt hejt ~~

Gościu jest spoko, powiedziałbym, że pozytywnie walnięty
. Szkoda, że coraz mniej takich ludzi.

"jest rzyganko"
zachęciłeś mnie, bo tak to bym tego gościa o pedałkowatym głosie nie oglądał
zachęciłeś mnie, bo tak to bym tego gościa o pedałkowatym głosie nie oglądał

"Ja nie wiem czy jakaś wojna się szykuje czy co, że Anglicy muszą mrozić mięso"...
To nie jest czasem mrożona wieprzowina? Być może Anglicy robią zapasy na trudne czasy.
To nie jest czasem mrożona wieprzowina? Być może Anglicy robią zapasy na trudne czasy.
Marynowane jajka może nie pachną zachęcająco,ale smakują całkiem nieźle.
podpis użytkownika
"Życie z pewnością jest cenne, ale w niektórych sytuacjach jeszcze cenniejsza wydaje się śmierć."

Sadole złóżmy się i wyślijmy Piotrowi norweski przysmak ,czyli surstromming(dla niewtajemniczonych to zgniłe ryby w słonym sosie zapuszkowane). Śmiem twierdzić ,że sam zapach juz by go powalił

A czego on się spodziewał po Anglikach?
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org