P🤬da nie wie co sie tutaj je ale ze brat blizniak Biedronia to potraktuje ulgowo i powiem tylko :idzwh🤬j:

Jego laska się nie porzygała, a gościa zgięło jak mnie po pierwszym Kawalierze. On bez kitu powinien chyba non stop jeść mięso z przepiórek, żeby go nie dźwigało na rzyganie przypadkiem hehe
Kiełbasy angielskie to powinny być dawane na pokute. Paskudztwo
j🤬 cebulaków i kato prawicowców!
podpis użytkownika
Hej, KatoPrawaczki. Zacznijcie pisać rzymskimi cyframi, bo arabskie wymyślili Arabowie - Muzułmanie ;oj🤬 cebulaków i kato prawicowców!
glinglqnglowy glunglak napisał/a:
ty z tym na serio ?!Cała Polska lubi Tortex, a ten daje mu 1.

Marmite jest zajebisty! Zapieczone kanapeczki z szyneczką i na to cieniutko Marmite... mmm... <3
Surstromming to szwedzki przysmak.
Cytat:
wyślijmy Piotrowi norweski przysmak ,czyli surstromming
Surstromming to szwedzki przysmak.
Chipsy octowe są zajebiste ale te co on jadł są słabe.Pringelsy są 10 razy bardziej przyprawione parę dni temu zjadłem całą puszkę na raz to mi wyszły krosty na języku i straciłem smak na parę godzin ale opłacało się bo są przepyszne.Jak ktoś chciał by spróbować to są w almie dość drogo ale naprawdę polecam.

Powiem tak jak prawdziwy sadol - to nie prawdziwy facet lubię sam gotować ok rozumiem jego pasja ale to jest żenujący filmik - gdzie przymusowe wojsko ja sie pytam tam by musiał jeść i co też by rzygał ?
K🤬a kocham jeść. Miałem wyjechać na wakacje do angli. P🤬le to i tam nie jade.
Mówcie co chcecie, ale pierwszy raz spróbowałem tej skóry "prosiaka" w Hiszpanii na wakacjach jak miałem jakieś 10 lat. To jest takie zajebiste, że nie mogę się doczekać aż będę mógł znowu to zjeść. Zapach ma c🤬jowy, do tego zdarzają się włosy ^^ Ale mnie to nie obrzydza. To ma taki dziwny smak, ale polecam spróbować. Do tego to jest twarde jak kamień.
Ma chlop racje co do zarcia.Oni prawie wszystko gotowe kupuja z puszek albo mrozone.Sam mieszkam w agnli to wiem.