5 sekund i się wszyscy zbiegli by szabrować póki nieprzytomny

Zrzucił balast i nie opanował gw🤬townego przyrostu mocy.

podpis użytkownika
nosiliby.pl - unikalne koszulki
Już miałem nadzieję, że da radę wyjechać na ulicę i rozjedzie go jadąca ciężarówka.

Te kilkanaście metrów zabrakło aby ucieszyć nasze oczy
Kierowca z ciężarówki już się czaił.

W tym roku u nas na drodze będzie mnóstwo testów motocykli po zmianie ustawy o kierujących, więc nie zapomnijcie włączyć kamerek

Myśleliście, rze on umar, a on rzyje! A tak na poważnie, jakim trzeba być idiotą, żeby sprzęgła nie umieć obsłużyć? W sumie... moja sąsiadka po 5 k🤬a latach posiadania prawka dalej tego nie potrafi, raz nawet wyp🤬oliła tylną ścianę swojego garażu
(takiego blaszaka)
Śmierć to nie koniec. Śmierć jest jedynie kolejną ścieżką, którą wszyscy musimy podążyć.

podpis użytkownika
In War, Victory. In Peace, Vigilance. In Death, Sacrifice.Śmierć to nie koniec. Śmierć jest jedynie kolejną ścieżką, którą wszyscy musimy podążyć.
uwielbiam takie wlasnie krotkie filmiki, ktos sie roz🤬bie, ktos zblazni przed cala planeta, ktos uderzy w palec...ogladam je od lat, od lat. Nauczylem sie jednego, nigdy ich nie zabraknie
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.

podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.