Witam. Natknąłem się na ciekawy kulinarny test. Myślę że niejeden sadol chciałby spróbować takiego przysmaku
Jeżeli było to wiadomo. Pierwszy temat, liczę na łagodne przyjęcie.
ps. Jak by zrobić tatara z czegoś takiego?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-08-29, 23:06
konto usunięte
2013-08-29, 23:11
wciąż lepsze jedzenie niż tatar z sokołowa...
Kur*a, racja, przecież gimbazole nigdy móżdżku nie jedli! Jak to kur*a dobrze, że za 4 dni sobie pójdziecie...
konto usunięte
2013-08-29, 23:25
"Siemanko, witam w mojej kuchni"
konto usunięte
2013-08-29, 23:49
Jedzenie mózgów, zwłaszcza na surowo jest niebezpieczne, ponieważ mogą znajdować się w nich drobnoustroje, których nie da się wykryć, m. in. choroby szalonych krów. Nie polecam.
konto usunięte
2013-08-30, 0:01
konto usunięte
2013-08-30, 0:02
konto usunięte
2013-08-30, 0:22
Uhh, widzialem za dzieciaka mozg na talerzu w kuchni, babcia sobie zaszalala, pamietam to do dzisiaj calkiem wyraznie.
Dobra rzecz, będziecie wpierdzielać jak Indor kluchy i się zachwyca, pod warunkiem że nie będziecie wiedzieć co to takiego.
A jak potem się dowiecie, to nie będzie to miało znaczenia, bo jest takie dobre...
przecież to tylko tkanka, ale mózgu nie powinno się jeść na surowo
PS. naprawdę jest smaczny
mózg jest spoko, ma konsystencję jak rybi mlecz i w smaku bardzo dobry
Polecam króliczy móżdżek miałem okazję spróbować