Witam. Natknąłem się na ciekawy kulinarny test. Myślę że niejeden sadol chciałby spróbować takiego przysmaku
Jeżeli było to wiadomo. Pierwszy temat, liczę na łagodne przyjęcie.
ps. Jak by zrobić tatara z czegoś takiego?
A................r
2013-08-29, 23:06
C🤬j nie kucharz. Wp🤬la mózg na surowo a woda mu sie w rondelku wygotowuje.
s................3
2013-08-29, 23:11
wciąż lepsze jedzenie niż tatar z sokołowa...
Kur*a, racja, przecież gimbazole nigdy móżdżku nie jedli! Jak to kur*a dobrze, że za 4 dni sobie pójdziecie...
n................2
2013-08-29, 23:25
"Siemanko, witam w mojej kuchni"
Gorsze rzeczy wp🤬lamy z tym syfem w sklepach potocznie nazywanym mięsem i wędlinami.
podpis użytkownika
Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
c................h
2013-08-29, 23:49
Jedzenie mózgów, zwłaszcza na surowo jest niebezpieczne, ponieważ mogą znajdować się w nich drobnoustroje, których nie da się wykryć, m. in. choroby szalonych krów. Nie polecam.
O................x
2013-08-30, 0:01
P................t
2013-08-30, 0:02
O żesz w c🤬j, w końcu materiał godny sadistica.
s................r
2013-08-30, 0:22
Uhh, widzialem za dzieciaka mozg na talerzu w kuchni, babcia sobie zaszalala, pamietam to do dzisiaj calkiem wyraznie.
K🤬a znowu ten sokołów spoko na początku to było śmieszne no ile można ?! Za podpinanie każdego filmu w którym występuje jakieś mięso i te sp🤬olone podpisy powinien być warn.
podpis użytkownika
Lubię gify
Dobra rzecz, będziecie wpierdzielać jak Indor kluchy i się zachwyca, pod warunkiem że nie będziecie wiedzieć co to takiego.
A jak potem się dowiecie, to nie będzie to miało znaczenia, bo jest takie dobre...
przecież to tylko tkanka, ale mózgu nie powinno się jeść na surowo
PS. naprawdę jest smaczny
mózg jest spoko, ma konsystencję jak rybi mlecz i w smaku bardzo dobry
Polecam króliczy móżdżek miałem okazję spróbować