Witam. Natknąłem się na ciekawy kulinarny test. Myślę że niejeden sadol chciałby spróbować takiego przysmaku
Jeżeli było to wiadomo. Pierwszy temat, liczę na łagodne przyjęcie.
ps. Jak by zrobić tatara z czegoś takiego?
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
konto usunięte
2013-08-29, 21:07
ten mózg jest większy niż połowy użytkowników tego portalu ...
konto usunięte
2013-08-29, 21:23
mozg jest naprawde zajebisty kto nie jadl niech koniecznie sprobuje, smazony na maselku polecam
konto usunięte
2013-08-29, 21:48
konto usunięte
2013-08-29, 22:01
czekamy na odpowiedź sokołowa
Jedząc kogoś mózg, poznam jego myśli ?
Chyba nigdy się nie przekonam do jedzenia mózgów.
konto usunięte
2013-08-29, 22:33
Zjadłem swój muzk
Pozwą go ludzie, którzy posiadają mózg, bo teraz taka moda.
z dedykacją dla zagorzałych wegetarian.
Mózg jak mózg. Dla patriotów jest nawet przepis 'mózg po polsku'.
Moja ciotka ze wsi jak gotowała kaczkę na czerninę to razem z łbem, odciętym oczywiście. I potem rozgryzała czaszkę i wysysała jej zawartość (choć u ptaków to tak nie wygląda). Była z niej straszna baba, większość sadolowych chojraków posrałaby się na jej widok.