Ja p🤬le na następnej paradzie równości pedały będą bronić hawajskiej przed dyskryminacją...
Znaczy kto nie lubi ten rasista ksenofob i naziol
a kto lubi ten postępowy europejski i ssie k🤬sy
Znaczy kto nie lubi ten rasista ksenofob i naziol
a kto lubi ten postępowy europejski i ssie k🤬sy
Polacy nie mają gustu i smaku... no jak się popatrzy na te ociekające "gustem" sp🤬oliny z tęczowych marszów, na te wyszukane potrawy z hells kitchen itp. to k🤬a... może to i lepiej

Ja p🤬le, niech każdy je to co lubi i nie zagląda innym do talerza... Jest tyle problemów na świecie, a debile o jakiegoś ananasa na pizzy będą się kłócić.
Kto je pizze z ananasem
Ten lubi jak go koledzy
R🤬ają w dupę k🤬sem.
Ten lubi jak go koledzy
R🤬ają w dupę k🤬sem.
@Abraxus
A może ktoś się nie zna, i k🤬a nie chce Cie obciążać, i chce po prostu prostą kawę, wsypać 2 łyżeczki i po sprawie, i kto tu wychodzi na stulejarza, albo co gorsza, HIPSTERA?!
A może ktoś się nie zna, i k🤬a nie chce Cie obciążać, i chce po prostu prostą kawę, wsypać 2 łyżeczki i po sprawie, i kto tu wychodzi na stulejarza, albo co gorsza, HIPSTERA?!
@Abraxus
wp🤬lasz wszystkich do jednego wora. Pizza czy z ogórkiem czy z ananasem to jest abstrakcja i tyle. We Włoszech by patrzyli jak na debila jakbyś taką pizzę próbował zamówić. Natomiast co kto sobie robi to teoretycznie jego sprawa. Gusta guścikami kmiocie.
Nie wspominając, że taka szama np. na wyspach sklepowa i nie tylko (pieczywo, mięso, warzywa) to jest 5x gorszy syf od tego co występuje w Polsce. Dla samego porównania weź p🤬lony czosnek, którego dwa/trzy ząbki wystarczą na dużą miskę sosu czosnkowego, a na wyspach musisz doj🤬 z dwie główki.
Schab, szynka, drób, wołowina to wszystko jest jakościowo dużo gorsze. Sami angole to potwierdzają, a Ci którzy byli w polsce zachwalali polską kuchnię, jej jakość i różnorodność. Szok nad tym ile fajnych potraw z ziemniaków można zrobić, jakie proste schabowe są zajebiste, zapiekanki domowe, cukinie nadziewane mięsem mielonym, bigos, zupy (nad nimi z pracy angolka to dwa tygodnie się spuszczała jakie to nie są zajebiste, jakby domowego rosołu przynieść to laskę by zrobiła pewnie) i setki innych dobrych potraw, które stołują na stołach zwłaszcza weselnych często
Jak widzę taką p🤬dę co szkaluje naszą domową wieloletnią i wielopokoleniową kuchnię z tradycją to mam ochotę mu wyp🤬olić jaja przy samych uszach by kurestwo nie rozmnażało się.
Ale nie, bo wp🤬lałem jakieś fancy gówno c🤬j wie gdzie to jestem znawco i polska nie ma gustu ani smaku.
wp🤬lasz wszystkich do jednego wora. Pizza czy z ogórkiem czy z ananasem to jest abstrakcja i tyle. We Włoszech by patrzyli jak na debila jakbyś taką pizzę próbował zamówić. Natomiast co kto sobie robi to teoretycznie jego sprawa. Gusta guścikami kmiocie.
Nie wspominając, że taka szama np. na wyspach sklepowa i nie tylko (pieczywo, mięso, warzywa) to jest 5x gorszy syf od tego co występuje w Polsce. Dla samego porównania weź p🤬lony czosnek, którego dwa/trzy ząbki wystarczą na dużą miskę sosu czosnkowego, a na wyspach musisz doj🤬 z dwie główki.
Schab, szynka, drób, wołowina to wszystko jest jakościowo dużo gorsze. Sami angole to potwierdzają, a Ci którzy byli w polsce zachwalali polską kuchnię, jej jakość i różnorodność. Szok nad tym ile fajnych potraw z ziemniaków można zrobić, jakie proste schabowe są zajebiste, zapiekanki domowe, cukinie nadziewane mięsem mielonym, bigos, zupy (nad nimi z pracy angolka to dwa tygodnie się spuszczała jakie to nie są zajebiste, jakby domowego rosołu przynieść to laskę by zrobiła pewnie) i setki innych dobrych potraw, które stołują na stołach zwłaszcza weselnych często

Jak widzę taką p🤬dę co szkaluje naszą domową wieloletnią i wielopokoleniową kuchnię z tradycją to mam ochotę mu wyp🤬olić jaja przy samych uszach by kurestwo nie rozmnażało się.
Ale nie, bo wp🤬lałem jakieś fancy gówno c🤬j wie gdzie to jestem znawco i polska nie ma gustu ani smaku.

@up Nie dziwię się, że musisz siedzieć w UK na zmywaku skoro nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.
W którym zdaniu szkaluję polską kuchnię?
Ja jestem kmiotem? Siedzę sobie w klimatyzowanym biurze w pracy w Polsce. Ty zap🤬lasz na obczyźnie u angielskie pana. Więc jeszcze raz. Kto jest kmiotem?
I dla ciebie kawa po turecku to jest to samo co plujka ze szklanki?
-Ernest Hemingway
W którym zdaniu szkaluję polską kuchnię?
Ja jestem kmiotem? Siedzę sobie w klimatyzowanym biurze w pracy w Polsce. Ty zap🤬lasz na obczyźnie u angielskie pana. Więc jeszcze raz. Kto jest kmiotem?

pogromcababilonu napisał/a:
@Abraxus
Słyszałeś może kiedyś o kawie po turecku?
I dla ciebie kawa po turecku to jest to samo co plujka ze szklanki?

podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Dobra gównoburza o kawałek p🤬lonego ananasa.
Aż dam piwo aby to weszło na główną i zobaczymy shitstorm miesiąca.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Aż dam piwo aby to weszło na główną i zobaczymy shitstorm miesiąca.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Kiedyś na gastro wp🤬liłem bułkę ze smalcem, nutellą i majonezem więc niech mi nie p🤬li o kompozycjach smaków.

J🤬a pasta dotycząca j🤬ej pizzy z ananasem rozpoczęła gówno-burzę? Ta strona nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać. No, ale przynajmniej jest zabawnie

Każdy powód do gównoburzy jest dobry:D
-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Cytat:
Kiedyś na gastro wp🤬liłem bułkę ze smalcem, nutellą i majonezem więc niech mi nie p🤬li o kompozycjach smaków.
Ja pamiętam jak chciałem coś szybko i ciepłego.
Ugotowałem makaron od spaghetti a sos zrobiłem w filiżance dając koncentrat pomidorowy, śmietanę, mleko, pieprz, sól, czosnek granulowany i zioła prowansalskie a potem podgrzałem w mikrofalówce

5 minut roboty i ciepłe żarcie gotowe

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !