👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Abraxus napisał/a:
Czasem jak ktoś do mnie przyjdzie to proponuję kawę z ekspresu ciśnieniowego. Świeżą mieloną. Jak słyszę "a ni mosz sypanej" to mam ochotę chama jebnąć w ryj. Mówię, po chwili, że niestety kawa się skończyła. Nie jestem w stanie patrzeć na barbarzyńcę z fusami na zębach siorbiącego kawę ze szklanki z łyżką w środku. Sypana jest dla roboli.
Było mu miał węglowy zaparzyć - przynajmniej miałby coś od życia

Nie macie wrażenia że ten post to takie usprawiedliwianie spedalenia?
Proszę was, o nie denerwowanie się. Bo to bez sensu. To jest zwykła pasta, miała wywołać "gownoburze" i wywołała z tego co widzę. A pisał ja typowy troll. Niektóre rzeczy to prawda ale dotyczą może 50% Polaków. A hawajska to syf
Fusy lepiej mieć pod kontrolą. Projekt robił się w zasadzie sam.. Smacznego wszystkim.

Łapcie i patrzcie na prawdziwe jedzenie, nie to co z biednej polski
voidinfinity napisał/a:
Coraz dziwniejsze te pomysły na pasty...
Obrazek
Pisze się Dom Perignom burasie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie