👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Wszyscy już jadą po tych nie rozwiniętych intelektualnie pisiorach a tutaj jednak się jeszcze znajdzie jakiś odszczpieniec

Miles87 napisał/a:
Wszyscy już jadą po tych nie rozwiniętych intelektualnie pisiorach a tutaj jednak się jeszcze znajdzie jakiś odszczpieniec
Bo należy jechać po wszystkich, bez znaczenia jakie barwy polityczne, wedle ich zasług,

Miles87 napisał/a:
Zaskakujące jest, bo rzekomy obrazek pochodzi z profilu "Żelazna logika". To trochę taka przenośnia, żelazo od rycerstwa, zakute łby, natomiast logika to ironia w ich przypadku.
Gowno burza zaznaczona linijka ma inna barwe oraz kształt liter znaczy sie wklejone bylo !!!
jagielski napisał/a:
Gowno burza zaznaczona linijka ma inna barwe oraz kształt liter znaczy sie wklejone bylo !!!
Ty naprawdę uważałeś, że fota jest autentyczna i dotyczy posła Sławka?
To jest gra konwencją, tj. do posła Sławka przykleiło się, że niektóre jego zachowania wynikają, z zażywania wspomagaczy, co zostało zaadoptowane do obecnych czasów zarazy.
Jagielski, Jagielski. Zluzuj trochę, albo pooglądaj Latający Cyrk Monty Pythona, to może wysublimuje ci się poczucie humoru.
Dzwoniłem do Sławka. Powiedział, że odnośnie wirusa jest pozytywnie nastawiony...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie