Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Earl Grey 2012-09-16, 21:51 10
Ale z kataną, siekirką lub młotkiem to można na spacer iść bez obaw i zgodnie z prawem.
Bandyci mają w dupie prawo i chodzą uzbrojeni. A prawda jest taka że jak ktoś chce kogoś uszkodzić to nie potrzebuje żadnej broni.

podpis użytkownika

Follow The White... Mouse.
Zgłoś
Revolver 2012-09-16, 22:19 59
Grzechem byłoby tego nie dodać:

podpis użytkownika

Jezus Kocha zimne piwo.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-16, 22:33 2
Prawda jest taka, że w rękach specjalisty to nawet zwykła wykałaczka może służyć za śmiercionośną broń, a imbecyl z kataną c🤬ja zrobi.
Zgłoś
Revolver 2012-09-16, 22:35 1
@Up
Za dużo kina akcji.

podpis użytkownika

Jezus Kocha zimne piwo.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-09-16, 22:41
Może mi ktoś powiedzieć co to za moda pisać 'PO-lsce'?
Rozumiem, że PO jest teraz na górze, ale ludzie opanujcie się.

Wałęsa obiecał 100mln, Kaczyński obiecał 3mln mieszkań, a Tusk obiecał zieloną wyspę (I jako jedyny dotrzymał obietnicy. Mamy zieloną bezludną wyspę.)

A co do tematu, to chciałbym takie, tylko, że metalowe ^^ Przydałoby się w samoobronie (nie mówię o tej partii). Nie chodzi o ataki na głowę, ale w ramię, czy nogę powstrzymałyby napastnika.
Zgłoś
steel002 2012-09-16, 22:43 1
W porównaniu z baseballem to gówno.
Zgłoś
DiesIrae 2012-09-16, 22:59 2
Pan kapitan napisał/a:

Prawda jest taka, że w rękach specjalisty to nawet zwykła wykałaczka może służyć za śmiercionośną broń, a imbecyl z kataną c🤬ja zrobi.

Dobrze prawi, to nie jest kino akcji tylko uliczna rzeczywistość. Jeśli mieliście kiedyś wątpliwą przyjemność lecieć na kogoś ze sprzętem zawsze przewijają się różnorakie myśli. Pomijając nature etyczno-moralną nawet mając w ręku kozik lub kołka zastanawiasz się co się stanie jeśli typ sparuje uderzenie lub co gorsza zabierze ci sprzęt i 'zginiesz od własnego miecza'. Są techniki obezwładniania kozaków z klamką, są techniki zaj🤬ia przeciwnika jednym ciosem ręki. A nawiązując do filmiku przeciętny użyszkodnik sadola prędzej sobie zrobi krzywdę niż rozłupie komuś łeb nunczakiem.

podpis użytkownika

You must die I alone am best
Zgłoś
MacBar 2012-09-16, 23:06 1
Ktoś orientuje się co to za program jest?
Zgłoś
kamild 2012-09-16, 23:31
Cytat:

Dlatego nunczaku w PO-lsce jest zakazane.

Teraz - jak mi o tym powiedziałeś - mam ochotę aby posiadać takową zabawkę

[Edit] Właśnie zauważyłem, że na Wikipedii opisana jest budowa
Zgłoś
chudy179 2012-09-16, 23:42
Mr Dan napisał/a:

Może mi ktoś powiedzieć co to za moda pisać 'PO-lsce'?
Rozumiem, że PO jest teraz na górze, ale ludzie opanujcie się.

Wałęsa obiecał 100mln, Kaczyński obiecał 3mln mieszkań, a Tusk obiecał zieloną wyspę (I jako jedyny dotrzymał obietnicy. Mamy zieloną bezludną wyspę.)

A co do tematu, to chciałbym takie, tylko, że metalowe ^^ Przydałoby się w samoobronie (nie mówię o tej partii). Nie chodzi o ataki na głowę, ale w ramię, czy nogę powstrzymałyby napastnika.

O co ci k🤬a chodzi?
Zgłoś
Cyrk 2012-09-17, 1:45
Zawsze mnie rozp🤬ala jak afro-ninja walczy do końca. Już widać, że bez przytomności, ale jeszcze raz machnie nunczakiem
Zgłoś
Tomikchomik1 2012-09-17, 2:21
W Polsce nawet k🤬a łuku mieć nie można..
Zgłoś
Mardog 2012-09-17, 11:55
W Polsce to zaraz będzie zakazany gaz pieprzowy i paralizator...
Zgłoś
mareczekzip 2012-09-17, 12:06
@ MacBar Jeżeli się nie mylę to Wojownicy Wszech czasów. Leciało to kiedys bodajże na TV4.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie