Ale z kataną, siekirką lub młotkiem to można na spacer iść bez obaw i zgodnie z prawem.
Bandyci mają w dupie prawo i chodzą uzbrojeni. A prawda jest taka że jak ktoś chce kogoś uszkodzić to nie potrzebuje żadnej broni.
Bandyci mają w dupie prawo i chodzą uzbrojeni. A prawda jest taka że jak ktoś chce kogoś uszkodzić to nie potrzebuje żadnej broni.
podpis użytkownika
Follow The White... Mouse.
Grzechem byłoby tego nie dodać:
podpis użytkownika
Jezus Kocha zimne piwo.

Prawda jest taka, że w rękach specjalisty to nawet zwykła wykałaczka może służyć za śmiercionośną broń, a imbecyl z kataną c🤬ja zrobi.
@Up
Za dużo kina akcji.
Za dużo kina akcji.
podpis użytkownika
Jezus Kocha zimne piwo.
Może mi ktoś powiedzieć co to za moda pisać 'PO-lsce'?
Rozumiem, że PO jest teraz na górze, ale ludzie opanujcie się.
Wałęsa obiecał 100mln, Kaczyński obiecał 3mln mieszkań, a Tusk obiecał zieloną wyspę (I jako jedyny dotrzymał obietnicy. Mamy zieloną bezludną wyspę.)
A co do tematu, to chciałbym takie, tylko, że metalowe ^^ Przydałoby się w samoobronie (nie mówię o tej partii). Nie chodzi o ataki na głowę, ale w ramię, czy nogę powstrzymałyby napastnika.
Wałęsa obiecał 100mln, Kaczyński obiecał 3mln mieszkań, a Tusk obiecał zieloną wyspę (I jako jedyny dotrzymał obietnicy. Mamy zieloną bezludną wyspę.)
A co do tematu, to chciałbym takie, tylko, że metalowe ^^ Przydałoby się w samoobronie (nie mówię o tej partii). Nie chodzi o ataki na głowę, ale w ramię, czy nogę powstrzymałyby napastnika.
Pan kapitan napisał/a:
Prawda jest taka, że w rękach specjalisty to nawet zwykła wykałaczka może służyć za śmiercionośną broń, a imbecyl z kataną c🤬ja zrobi.
Dobrze prawi, to nie jest kino akcji tylko uliczna rzeczywistość. Jeśli mieliście kiedyś wątpliwą przyjemność lecieć na kogoś ze sprzętem zawsze przewijają się różnorakie myśli. Pomijając nature etyczno-moralną nawet mając w ręku kozik lub kołka zastanawiasz się co się stanie jeśli typ sparuje uderzenie lub co gorsza zabierze ci sprzęt i 'zginiesz od własnego miecza'. Są techniki obezwładniania kozaków z klamką, są techniki zaj🤬ia przeciwnika jednym ciosem ręki. A nawiązując do filmiku przeciętny użyszkodnik sadola prędzej sobie zrobi krzywdę niż rozłupie komuś łeb nunczakiem.

podpis użytkownika
You must die I alone am bestCytat:
Dlatego nunczaku w PO-lsce jest zakazane.
Teraz - jak mi o tym powiedziałeś - mam ochotę aby posiadać takową zabawkę

[Edit] Właśnie zauważyłem, że na Wikipedii opisana jest budowa

Mr Dan napisał/a:
Może mi ktoś powiedzieć co to za moda pisać 'PO-lsce'?
O co ci k🤬a chodzi?
Zawsze mnie rozp🤬ala jak afro-ninja walczy do końca. Już widać, że bez przytomności, ale jeszcze raz machnie nunczakiem

@ MacBar Jeżeli się nie mylę to Wojownicy Wszech czasów. Leciało to kiedys bodajże na TV4.