Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
smc 2025-05-23, 10:07 4
Uciekają z obozu koncentracyjnego.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-05-23, 11:01 2
P🤬lnęło mnie kilka razy elektryczne ogrodzenie, troszkę nieprzyjemne

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
Ronin026 2025-05-23, 11:55 3
Całkiem sprawny pastuch. Dryg do tej roboty ma
Zgłoś
Rottingrat 2025-05-23, 12:16 3
Mnie ciekawi czy potem wrócił na drugą stronę w podobny sposób
Zgłoś
zwierzak30 2025-05-23, 12:25 6
Będąc kiedyś za małolata na biwaku w Głębocku. Jak to na biwaku cza palić ognisko. Zebraliśmy się w paru i poszliśmy w las po chrust.Po drodze przechodziłem nad jakimiś drutami ale myślałem że to jakieś stare kurestwo. Wracając z naręczem gałęzi przełaziłem w tym samym k🤬a miejscu.Przełożyłem nogę nad drutem i chciałem przestawić drugą,a tu k🤬a ktoś mi zaj🤬 takiego kopa w jaja że aż się wyj🤬em. Koleś za mną jebną ze śmiechu na glebę,a ja do niego z łapami że za taki dowcip to on dziś pobawi się,ale na izbie przyjęć. Na szczęście kumpela chciała przejść koło nas nad drutem i też ją jebną ale w palce.Wyprawa zakończyła się p🤬dą pod okiem kolesia i moimi bolącymi jajami.
ps
Mamie obiecałem że jadę na 3-4 dni na ten piwak. Po dwóch tygodniach z Lelkowa wysyłałem kartkę do domu że nadal jestem na biwaku.
Ach. Kiedyś to były czasy.Tera to niema.
Zgłoś
Palikuty 2025-05-23, 12:34
No przecież to jest odegrane pod wyświetlenia.
Tak samo jak surstroming próbują to się dławią, miotają, niby rzygają tylko że nic nie leci.
Ogólnie pajacowanie pod publikę.
Zgłoś
wojtas09999 2025-05-23, 14:08 1
Na granicy z Białorusia trzeba zrobić taki sam
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-05-24, 7:07 1
wojtas09999 napisał/a:

Na granicy z Białorusia trzeba zrobić taki sam

Tylko taki żeby ze 3kV tamtędy leciało....
Zgłoś
Trolik1 2025-05-24, 11:53 1
zwierzak30 napisał/a:

Będąc kiedyś za małolata na biwaku w Głębocku. Jak to na biwaku cza palić ognisko. Zebraliśmy się w paru i poszliśmy w las po chrust.Po drodze przechodziłem nad jakimiś drutami ale myślałem że to jakieś stare kurestwo. Wracając z naręczem gałęzi przełaziłem w tym samym k🤬a miejscu.Przełożyłem nogę nad drutem i chciałem przestawić drugą,a tu k🤬a ktoś mi zaj🤬 takiego kopa w jaja że aż się wyj🤬em. Koleś za mną jebną ze śmiechu na glebę,a ja do niego z łapami że za taki dowcip to on dziś pobawi się,ale na izbie przyjęć. Na szczęście kumpela chciała przejść koło nas nad drutem i też ją jebną ale w palce.Wyprawa zakończyła się p🤬dą pod okiem kolesia i moimi bolącymi jajami.
ps
Mamie obiecałem że jadę na 3-4 dni na ten piwak. Po dwóch tygodniach z Lelkowa wysyłałem kartkę do domu że nadal jestem na biwaku.
Ach. Kiedyś to były czasy.Tera to niema.

Z kumplem kiedyś w deszczu przechodziliśmy nad drucikiem, mnie ominęło bo skoczyłem, a on przeszedł. Ale się zwijał jak dostał strzał w mokre jaja.
Zgłoś
StickerBomb 2025-05-25, 13:21
Co tam jest 220V? Pastuch to 24V działa na zwierzęta nie na ludzi.
Zgłoś
zwierzak30 2025-05-25, 14:40 1
StickerBomb napisał/a:

Co tam jest 220V? Pastuch to 24V działa na zwierzęta nie na ludzi.

Jakeś taki twardziel,to złap dłonią i przytrzymaj,tak z 5 sekund takiego pastuszka. Tylko niech ktoś to nagra.
Zgłoś
beeveer 2025-05-27, 14:43
Też mi się zdarzyło, że przechodząc moje nóżki okazały się za krótkie. do dziś najbardziej zapamiętanym przeze mnie cytatem z filmu jest: "z akumulatorem na jajach jeszcze nikt nie kłamał"
potwierdzam na 100%
Zgłoś
ejaemil 2025-05-27, 20:54
Fejk.
Rzuca się jak debil. Tak nie wygląda porażenie prądem.
Zgłoś