Film nagrany w Rosji. Silnik samochodu został zabezpieczony technologią preparatu MaxDrive Oil Time, a następnie poddany próbie: silnik zamiast na oleju pracuje na wodzie. Następnie z silnika wylano wodę i uruchomiono silnik. Zobaczcie sami jaki jest efekt stosowania produkcji MaxDrive.
Po więcej informacji jak zaoszczędzić na paliwie, nie dopuścić do kosztownych napraw silnika,
p.s jakiś expert się wypowie?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Te środki do "uszczelniania" silnika maja jedna zajebistą zaletę.....jak silnik bierze już olej a chcemy sprzedać auto, to wystarczy zmienić olej na takiego dr. engine i nic nie zakopci przy sprzedaży!

....w maździe działało...
konto usunięte
2014-10-21, 19:45
@up; urzekła mnie Twoja historia...serio
konto usunięte
2014-10-22, 0:27
daję swoje auto do testów. jeśli silnik przeżyje trasę: Olsztyn-Gdańsk-Szczecin-Poznań-Warszawa- Kraków- Olsztyn, to nie ma problemów- nagrywam, obrabiam film i importer może wrzucać na swoją stronę, a chwała jego głoszona będzie przeze mnie przez wieki. Stawiam paliwo. Jeśli nie da rady, poproszę nowy silnik prosto z fabryki, z gwarancją itd.
hmm ciekawe, chętnie bym to przetestował.
konto usunięte
2014-10-22, 9:59
ciekawe jakby to działało w V12
- Stary, jak często się zmienia olej?
- Szwagier zmienia raz na dwa lata.
- Raz na dwa lata, a czym on jeździ?
- Niczym, smażalnię ma w Kołobrzegu.
konto usunięte
2014-10-22, 14:21
Ciekawe. Chociaż można to sfingować. Wystarczy do butelek po wodzie wlać olej przeźroczysty olej mineralny w takim tłumie i oddaleniu od szczegółów dało by się to zrobić bez zwracania uwagi. Smarowanie i oddawanie ciepła ma gorsze od silnikowego ale dało by się na nim jeździć.
konto usunięte
2014-10-23, 1:09
Ja kiedyś swoją e39 2.0 wracałem 30 km do domu bez kropli wody w chłodnicy (uszczelkę wywaliło) i silnik chodził do samego konća dopóki go nie wymieniłem. (Taniej w uk wymienić silnik niż uszczelkę).