👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No nie mówcie, że samice teraz nawet pisuarów(dla jasności chodzi o te kible do szczania, nie o partię rządzącą) będą się domagać...
Kiedyś kapelusze nosili emeryci, teraz atencyjne i pretensjonalne c🤬y. Zarówno te żeńskie jak i męskie.
Szkoda... Że upadając nie nadziała się na ostre krawędzie pękniętej umywalki... miała by co opowiadać jakby ją zapinał od tyłu kolo zdziwiony co to za dupsko i nie tylko w bliznach.
Rębak napisał/a:
Szkoda... Że upadając nie nadziała się na ostre krawędzie pękniętej umywalki... miała by co opowiadać jakby ją zapinał od tyłu kolo zdziwiony co to za dupsko i nie tylko w bliznach.
Kolo mógłby mieć zagwozdkę, w którą dziurę zapiąć.

Kiedyś w liceum chłopaki sobie jaja robili i pchnęli jednego na pisuar , ten się rozj🤬, a ziomek taki kawał mięsa z dupy odciął sobie, że krew lała się jak z prosiaka.
35i napisał/a:
Kiedyś kapelusze nosili emeryci, teraz atencyjne i pretensjonalne c🤬y. Zarówno te żeńskie jak i męskie.
Ty rozumiem nosisz prawilną torebeczkę z abidasa

petru23 napisał/a:
Bo zmywarkę minute się obok zlewu a nie na nim.
Co???
35i napisał/a:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie