📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:29

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

snq321, dzięki za wyjaśnienie. Teraz chociaż wiem na pewno że nie jestem pedałem.

@up Najpierw test zrób, bo jeszcze się okaże, że ktoś cię podpatrywał

Macie coś przeciwko pedałom? Nie? To weźcie se kupcie pistolet albo chociaż kij bejsbolowy...
snq321 napisał/a:
...2) Jeżeli widzisz cztery jajka - jesteś gejem
Ewentualnie kurą...
snq321 napisał/a:
2) Jeżeli widzisz cztery jajka - jesteś gejem![]()
Albo po prostu ksiądz przyszedł z kolędą i wybudzasz się właśnie po odurzeniu wodą święconą. Biorąc pod uwagę porę roku, taka wersja bardziej prawdopodobna.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie