Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 17 minut temu
Test w wojsku
freaky • 2019-02-16, 12:32
Uznałem, że pomimo zainwestowanych kilku lat życia i ponad 40k na rzecz studiów, zrobię coś totalnie poj🤬ego i pojdę do wojska
14 lutego miałem pierwsze testy. Najpierw refleks. Następnie badanie osobowości, temperamentu, zachowania i ogólna sprawność umysłowa- o dziwo wszystko przeszedłem pomyślnie Pozostała tylko rozmowa z psychologiem, zwykła formalność. Po serii pytań o motywację, ale i nie tylko, powoli zbliżałem się do celu odpowiadając z pewnością i urokiem Clinta Eastwooda, a w każdym razie tak mi się wydawało. Już witalem się z gąską, gdy na odchodne pani poborowa wspomniała o walentynkach i wywiązało się mniej więcej taki oto p🤬lenie:

-No to spokojnych Walentynek, Panie freaky.
-Będą spokojne, bo spędzę je sam.
-Ale chyba niedługo, bo jak to mówią "za mundurem, panny sznurem".
-Gdyby o to mi tylko chodziło, to poszedłbym na marynarza
-Dlaczego?
-No wie Pani, "kobieta w każdym porcie". Hehe.
-No tak, ale podobno kobieta na pokładzie przynosi pecha.
-Dlatego powinny pracować w kambuzie. Hehe.
-W czym?
-No w kambuzie. Takiej kuchni pod pokładem.

Nagle przestało być miło, intymnie i zrobiło się formalnie. Rozmowa nieco się przedłużyła i zaczęła przypominać kolejny test. Moje słowa i wyjaśnienia odbijały się od ściany, a sam zacząłem się pogrążać gdy punktowała moje odpowiedzi w teście charakterologocznym i konfrontowała z rozmową, tą luźną. Czaicie k🤬a. Przez swoją dumę uj🤬a mnie za zwykłe seksistowskie żarty... Składam odwołanie.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~Velture 2019-02-17, 10:24 1
Nikczemny_Płód napisał/a:

Dlatego jak miałbym firme nigdy nie zatrudniłbym kobiety. W kwestiach technicznych nie sa fachowcami i nie beda, wszedzie zaś roszczeniowość i wymagania jakby pracowały tak samo jak facet na ich stanowisku.
miejsce kobiety jest w kambuzie.

Przecież to normalna cena za jakieś dobre studia techniczne na PWr, PW, AGH.
Policzmy:
Mechatronika: AiR 3200zł za semestr.
1 stopień:
7 x 3200= 22 400zł za I stopień
2 stopień Elektryczny: Elektrotechnika:
4 x3100 (o ile dobrze pamiętam na PW zaoczne trwają 4 lata na elektrycznym) : 12 400zł za 2 stopień
Następnie dodajmy 1 podyplomówkę, w celu wyrobienia podstaw pod specjalizacje, powiedzmy Energetyka jądrowa, bo chce po automatyce zająć się tym, ETK daje mu spore podstawy z przemian energii.
6300zł
I kurs angielskiego 2000zł.
I masz wykształcenie za 43k i cyk, można można

No a później iść do woja

Jakbym miał iść do wojska za gówniarza to poszedłbym do jakiejś fabryki dyplomów gdzie płaci się niskie czesne (a czasem nawet są takie fabryki darmowe) i nic nie trzeba robić a dyplomik dla wojska nie różni się niczym taki od prestiżowych uczelni. Papier to papier dla wojska i liczy się sam fakt posiadania aby być oficerem.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
bodzio667 2019-02-17, 10:38 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Saiko 2019-02-17, 11:27 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Rejti 2019-02-17, 11:54 2
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2019-02-17, 12:09 1
Zgłoś
~Velture 2019-02-17, 19:09 4

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2019-02-17, 19:46 2
Nikczemny_Płód napisał/a:

Przecież to normalna cena za jakieś dobre studia techniczne na PWr, PW, AGH.
Policzmy:
Mechatronika: AiR 3200zł za semestr.
1 stopień:
7 x 3200= 22 400zł za I stopień
2 stopień Elektryczny: Elektrotechnika:
4 x3100 (o ile dobrze pamiętam na PW zaoczne trwają 4 lata na elektrycznym) : 12 400zł za 2 stopień
Następnie dodajmy 1 podyplomówkę, w celu wyrobienia podstaw pod specjalizacje, powiedzmy Energetyka jądrowa, bo chce po automatyce zająć się tym, ETK daje mu spore podstawy z przemian energii.
6300zł
I kurs angielskiego 2000zł.
I masz wykształcenie za 43k i cyk, można można

co Ty gimbazie będziesz tłumaczył jak oni dostają 50pln kieszonkowego na miesiąc dla nich 40 koła to niewyobrażalny majątek stąd takie oburzenie, semestr studiów na lekarza kosztuje ponad 10 000 pln :kawa"
Zgłoś
adasko224 2019-02-17, 20:39 2
Jak dla mnie było logiczne że Cię ujebia
Po pierwszym Twoim zdaniu że ukończyłeś studia zainwestowales w to 40k i chciałeś isć do wojska...
No jak dla mnie psychol.
Kto normalny tak robi?
Zgłoś
konto usunięte 2019-02-17, 22:25 4
Zgłoś
konto usunięte 2019-02-18, 14:03 4
Zgłoś
krasnal_hałabała 2019-02-18, 15:23
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem